Vier het Seizoen
Horeca-aardappelproducent Aviko lanceert het online platform ’Vier het Seizoen’. Op de website kunnen chef-koks seizoensgebonden inspiratie opdoen voor hun eigen menukaart. Een bewegende consument, eetgewoontes zonder vaste uurpatronen, invloeden van seizoenen en kruiden uit de moestuinen van de wereld, zorgen ervoor dat de menukaarten permanent in beweging zijn.
Trends waaien voorbij
De ene trend is nog niet overgewaaid of wordt al opgevolgd door een andere. Hoe zorg je er als chef-kok voor dat een menukaart onderscheidend genoeg is ten opzichte van je concurrenten, rekening houdend met tijd en budget? Aviko is ervan overtuigd dat de aardappel hier een belangrijke rol in kan spelen en wil chef-koks hierbij helpen. Daarom lanceert de aardappelproducent het online platform Vier het Seizoen. De online vraagbaak moet chef-koks een rijke bron van informatie en inspiratie bieden. Op de site vinden chef-koks veel seizoensgebonden recepten, trends als winterbarbecueën, werkprocessen en styling, tot totaalbeleving van uw klanten. Alvast inspiratie opdoen voor een Seizoensgebonden menukaart? Ontvang nu gratis het Vier het Seizoen receptenboek met 20 unieke seizoensgebonden gerechten. Vraag het via deze link aan!