Recept van Luc Dewalque van L’Eau Antique in La Fontaine du Sabotier/Mechelen

Ingrediënten

(voor 4 personen)

Panna cotta

  • 200 g yoghurt natuur
  • 70 g room
  • 20 g suiker
  • ¼ vanillestokje
  • 1 ½ gelatineblad

Verwarm de melk, de suiker en het vanillestokje. Haal van het vuur en voeg de gelatine en yoghurt toe. Doe in de vorm en laat opstijven in de koelkast.

Vruchtencoulis

  • 160 g rood/zwart fruit
  • 70 g suiker

Verwarm het fruit en de suiker, mix en zeef. Zet aan de kant.

Vruchtensorbet

  • 200 g vruchtenmoes
  • 50 g suiker
  • 1 ½ dl water
  • Sap van 1 citroen

Verwarm het geheel, zeef en plaats in een ijsmachine bij -15°C gedurende de nacht.