Geachte mevrouw, geachte heer,

Wij danken u voor uw belangstelling voor Horeca Magazine en zijn trots en blij dat wij u binnenkort tot onze lezers mogen rekenen!

  • Horeca Magazine heeft 12 nummers per jaar (8 gedrukte en 4 digitale), met achtergrondartikelen, advies, steeds meer innovatieve ideeën voor recepten en voortaan ook video-interviews met chef-koks (toegankelijk via QR-code)
  • Het abonnement geeft u ook toegang tot het onlinemagazine en tot onze wekelijkse nieuwbrieven en gerichte mailings (vergeet niet om uw e-mailadres te vermelden)
  • U wordt ook als eerste uitgenodigd op de professionele evenementen die door het centrum excellis worden georganiseerd.

De jaarlijkse abonnementsprijs bedraagt € 95 incl. btw per jaar, die wij u vriendelijk vragen te betalen op de volgende rekening: IBAN: BE91 0016 6915 4576 – BIC: GEBABEBB op naam van Services Pro bvba – Kolonel Bourgstraat 105 A– 1140 Evere.

U zult per kerende post een factuur ontvangen.

Nogmaals, we zijn blij u te verwelkomen in onze community en staan altijd tot uw beschikking voor elke suggestie of uitwisseling van ideeën.

Met vriendelijke groeten,

Pascale Van Weert
Directrice van de Uitgave