Roussillon: 24 druivensoorten voor witte, rosé en rode wijnen, en de emblematische natuurlijke zoete wijnen
Hoewel de specialiteit van de wijnen uit de Roussillon de familie van natuurlijke zoete wijnen...
Lees verderHoewel de specialiteit van de wijnen uit de Roussillon de familie van natuurlijke zoete wijnen...
Lees verderIn onze reportagereeks ‘Een Wijn, een Chef’ laten we Glenn Verhasselt, chef van het twee Michelin...
Lees verderVanaf de 19e eeuw neemt het aantal distilleerderijen – vooral jeneverstokerijen – in...
Lees verderGin, rum, tequila, mocktail… wat zijn de trends in de cocktailwereld? De mening van...
Lees verder22 producenten uit de belangrijkste wijngebieden werden door Business France uitgenodigd om op 28...
Lees verderIn onze reportagereeks ‘Een wijn, een chef’ laten we chef Willem Hiele een Dilection 2022 Vieilles...
Lees verderDe AOP Saint-Chinian, een historische oorsprongsbenaming van de Languedoc, is haar rode en witte...
Lees verderEerst en vooral is er natuurlijk sake, de emblematische drank op basis van rijst die wordt gemaakt...
Lees verderIn onze reportagereeks ‘Een Wijn, een Chef’ laten we Filip Slangen, chef-eigenaar van Tafeltje...
Lees verderDe wijn: droge Bordeaux van Château Bastor Lamontagne Château Bastor Lamontagne is gelegen in het...
Lees verderDe wijn De wijnkelder Mont Tauch, gelegen in de buurt van het dorp Tuchan, werd opgericht in 1913....
Lees verderDe wijn La Maison du Vigneron, een echte referentie in de Jura, is eigenaar van het Domaine de...
Lees verderDit zijn ‘originele’ wijnen, soms uit een vertrouwelijke productie. Het zijn druivensoorten die...
Lees verderDe wijnen van de BOB Châteauneuf du Pape, die vroeger synoniem waren voor krachtige en...
Lees verderHet is het hoogseizoen voor wild. En elk jaar rijst de vraag: welke wijnen passen bij haarwild en...
Lees verder