De kunst van het aperitief in Italië
Het aperitief, een ultiem moment van gezelligheid, vindt zijn oorsprong in Italië. Het zou...
Lees verderHet aperitief, een ultiem moment van gezelligheid, vindt zijn oorsprong in Italië. Het zou...
Lees verderMinder alcohol, meer smaak, emotie en betekenis: overal in het land herbekijken bartenders en...
Lees verderVandaag ontmoet ik Geoffrey Adam, een man van weinig woorden maar een vat vol kennis. Als ik zelf...
Lees verderWoordje van de sommelier De uitstekende oenoloog Nicolas Haeffelin van Domaine de la Ville de...
Lees verder© Egiategia Flessen gerecupereerd uit scheepswrakken kunnen eeuwenoud en toch nog drinkbaar zijn,...
Lees verderBijdragen aan een recente rubriek in een magazine is als de eerste dag op een nieuwe werkplek. Je...
Lees verderNog altijd bubbels, de comeback van historische aperitieven die nu als ‘vintage’ worden beschouwd,...
Lees verderSinds mijn reis naar Japan in 2017 heeft sake mijn hart veroverd. Deze voorouderlijke drank,...
Lees verderGeneratie Z, geboren tussen 1997 en 2012, bestaat uit echte ‘digital natives’ die gemiddeld 4,5...
Lees verderFamilia Torres, sinds de 16ᵉ eeuw gevestigd in de Catalaanse regio Penedès, richtte haar wijnhuis...
Lees verderHet merk ‘Grands Jardins’, gecreëerd door Edouard Malbois en Vincent Mesnage, verheerlijkt grote...
Lees verderHet is een fenomeen dat in veel landen wordt waargenomen: rode wijn verliest aan populariteit,...
Lees verderVan 27 tot 29 januari 2025 vindt in Montpellier de 32ᵉ editie van Millésime BIO plaats, de...
Lees verderWoordje van de oenoloog Deze Chileense Sauvignon blanc heeft een lichtgele kleur met groene...
Lees verderWoordje van de oenoloog De Château Cantin Saint-Emilion Grand Cru 2019 is een elegante en...
Lees verder