René Mathieu: alchemist van de planten
René Mathieu, sterrenchef en visionair, overstijgt de grenzen van de gastronomie met een keuken...
Lees verderRené Mathieu, sterrenchef en visionair, overstijgt de grenzen van de gastronomie met een keuken...
Lees verderAchter de schermen van he hotelwezen is het opleiden van jong talent een echte uitdaging. Tussen...
Lees verderGérald Watelet is een markante figuur. Als eigenaar van zijn eigen boetiek in Ukkel en bekend om...
Lees verderAl 23 jaar ‘chef’ van Gault&Millau in de Benelux Reeds 23 jaar aan het hoofd van...
Lees verderHoreca Van Zon wil verder uitbreiden in Vlaanderen Met de ingebruikname van een nieuwe cash &...
Lees verderHet bewijs, voor zover dat nog nodig was, dat waarde niet afhangt van het aantal jaren: de nieuwe...
Lees verderLize Willems (30) is verkozen tot Lady Chef of the Year 2024. Ze is chef van het restaurant Ma...
Lees verderDe combi van fine dining met sake Fine dining combineren met sake, en dit vanuit een perfect...
Lees verderOndernemer, fokker, horecastudent maar bovenal slager. Zo omschrijven Hendrik, Fonzie en Raymond...
Lees verderVoor Joke Michiel en chef Vilhjalmur Sigurdarson van Souvenir in Gent staat duurzaamheid bovenaan,...
Lees verderEen kraakvers stukje kabeljauw met mousseline, in hoeveboter gebakken sliptongetjes of een...
Lees verderHeike Dedecker is de gastvrouw van Restaurant Marcus* in Deerlijk. Haar man chef Gilles Joye kookt...
Lees verder