Francesco Genuardi – Italiaans ambassadeur

Ter gelegenheid van de nationale feestdag van de Italiaanse Republiek hebben Horeca Magazine en RadiocomTV de handen ineengeslagen voor een interview met Francesco Genuardi, Italiaans ambassadeur in België.  RADIOCOM.TV richt zich tot Italianen in België en de rest van de wereld en zendt uit...

Lees verder

Van der Valk

Van der Valk, of de kracht van een familiaal geleide hotelketen De naam Van der Valk klinkt als een klok in de Belgische hotellerie. Destijds begonnen met het motel concept (het huidige Hotel Dennenhof in Brasschaat) is de nog steeds familiaal gerunde Nederlandse groep, goed voor meer dan honderd...

Lees verder

Serge Litvine

Na een succesvolle carrière in de voedingssector gooit Serge ­Litvine het over een andere boeg en besluit te investeren in de Horeca. Zijn hart en eeuwige passie voor deze grote epicuristische dame gaan uit naar La Villa Lorraine, dat hij in 2010 overneemt.  Na een jaar observeren en nadenken...

Lees verder

Francesco Mutti – Mutti

Een waar symbool van Italië  De tomaat is meer dan gewoon maar een vrucht, het is een waar symbool van Italië geworden. Begin juni werd de Italiaanse nationale feestdag gevierd en dat was het perfecte moment om een van de meest inspirerende CEO’s van de Italiaanse voedingsindustrie te ontmoeten:...

Lees verder

Aydin Bakar & Nicolas Bourgeois-Legrain – YouWok

De oprichters  Nicolas Bourgeois-Legrain, huidig CEO van YouWok, leek in niets voorbestemd voor de Horecasector. Integendeel, de voormalige advocaat had als ondernemer al een hele weg afgelegd in de sector van de communicatie en de elektronische sigaret. Aydin Bakar had langs zijn kant een mooie...

Lees verder

Lieven Vanlommel – FOODMAKER

Groenten en fruit sinds 4 generaties  Je kunt wel zeggen dat Lieven Vanlommel ermee opgegroeid is! Zijn overgrootouders en zijn grootouders verkochten al groenten en fruit. Ook vandaag is de hele familie er nog bij betrokken: zijn moeder en zijn vrouw zorgen voor de culinaire creaties, zijn oom...

Lees verder

Viki Geunes – Zilte

Derde ster voor Viki Geunes en Zilte We hebben er een restaurant met drie Michelinsterren bij: Zilte in Antwerpen. Met onze hartelijke gelukwensen Horeca Magazine had een gesprek met chef Viki Geunes. Bekijk hier de video: Kempenzoon Viki werd geboren in Neerpelt, en verhuisde samen met zijn...

Lees verder

Zhong XU – DELIVERECT

De kleine coöperatieve vereniging, die werd opgericht in maart 2018 te Gent door Zhong XU, Jan Hollez, Jelte Vrijhoef en Jérôme Laredo, heeft al heel wat vooruitgang geboekt! De stichters kwamen op de proppen met het geweldige idee om software te ontwikkelen voor het beheren en op elkaar afstemmen...

Lees verder

Michel Mersch – NESTLÉ

De groep De groep werd in 1866 opgericht door Henri Nestlé en is vandaag de dag de grootste voedings- en drankengroep ter wereld. Nestlé is actief in 187 landen, op 5 continenten, en stelt bijna 300.000 mensen tewerk… 800 daarvan in België, waarvan de meeste in de vestiging in Anderlecht in...

Lees verder

Yves Van den Brande – Solucious

Als operating unit van de Colruyt Group is Solucious gespecialiseerd in het leveren van een ruim assortiment aan food en non-food producten aan grootkeukens en horeca. De vennootschap telt 450 medewerkers en 150 bezorgers voor een totaal van 1.000 bestellingen per dag. Vandaag telt Solucious 3...

Lees verder

Michel Croisé – SODEXO

Ongeveer 4.000 medewerkers in België, waaronder 2.700 medewerkers in de horeca, meer dan 700 keukens in bedrijven, scholen, ziekenhuizen, rusthuizen, gevangenissen …. Sodexo is de grootste exploitant van grootkeukens in België. Het bedrijf biedt ook onthaal-, beveiligings-, onderhouds-, thuiszorg-...

Lees verder

Frédéric Rouvez – CEO EXKI

Zich voeden in harmonie met de natuur om in vorm te blijven, koken met voornamelijk plantaardige seizoensproducten, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan boeren die de planeet respecteren: dat zijn de belangrijkste engagementen van EXKi. EXKi werd in 1999 opgericht door 3 vrienden: Frédéric...

Lees verder
  • 1
  • 2
X