Maarten du Bois – voorzitter VISGRO
Een kraakvers stukje kabeljauw met mousseline, in hoeveboter gebakken sliptongetjes of een...
Lees verderEen kraakvers stukje kabeljauw met mousseline, in hoeveboter gebakken sliptongetjes of een...
Lees verderHeike Dedecker is de gastvrouw van Restaurant Marcus* in Deerlijk. Haar man chef Gilles Joye kookt...
Lees verderPauline Petta (32), meervoudig ondernemer en vooral directrice van het Domaine des Hautes Fagnes...
Lees verderDe Brussels Hotel Association stelde onlangs Willem van der Zee aan als nieuwe voorzitter, en dit...
Lees verderOp 30 januari 2024 vond de 56ᵉ editie van de internationale prijs voor auteurskeuken, de...
Lees verderVijf generaties in bier en wijn De Keyzer Drinks in Zaventem viert op 20 april zijn 90e...
Lees verderBernard-Massard wordt beschouwd als een van de meest gerenommeerde wijnbouwbedrijven van Luxemburg...
Lees verderVolop de kaart van de Belgische kwaliteit trekken, dat is de filosofie van Jonas Muys, Directeur...
Lees verderHet was even schrikken voor de Belgische culinaire wereld toen Peter en Lieve Goossens begin vorig...
Lees verderGitte groeide op in ‘t Zilte in Mol, het restaurant van haar ouders chef Viki Geunes en gastvrouw...
Lees verderDe kunst van het succes Bovenaan ons adresboekje van inspirerende persoonlijkheden staat Jean...
Lees verdervan stagiaire tot CEO en eigenares van Different Hotels Van een niet alledaags parcours gesproken:...
Lees verder