Horeca Magazine
  • Home
  • Magazines
  • News
  • Focus
  • Inspiring People
  • BEROEP
  • Taste
    • Uitgelicht
    • Recepten
    • Videos
    • Koffie
    • Cocktails
    • Tussendoortjes
  • VIDEOS
  • Adverteren
    • Info & tarieven
    • Partners
    • Press Room
  • EVENTS
  • Contact
  • NL
  • FR

Selecteer pagina

Bart De Pooter – PLANT|n en WILD|n

Bart De Pooter – PLANT|n en WILD|n

Tweesterrenchef Bart De Pooter omschrijft zichzelf als een ‘spons’, iemand die alles in zich...

Lees verder
Seppe Nobels – Instroom Academy

Seppe Nobels – Instroom Academy

Let us feed you! Chef Seppe Nobels verliet vorig jaar zijn restaurant Graanmarkt 13 om een totaal...

Lees verder
De keuken van Igor Rosi

De keuken van Igor Rosi

Zoals elk jaar in juni ontmoeten we ter gelegenheid van de Italiaanse nationale feestdag een...

Lees verder
De keuken van Matthias Van Eenoo

De keuken van Matthias Van Eenoo

In 2015 legde de Belgisch-Franse chef Matthias Van Eenoo zijn wapens en bagage neer in het hartje...

Lees verder
De keuken van Tim Boury

De keuken van Tim Boury

‘Boury’ is meer dan Tim Boury Een villa midden het groen aan de rand van Roeselare is...

Lees verder
De keuken van Laurent Léveillé

De keuken van Laurent Léveillé

In Malmedy trekt een nieuw restaurant, dat amper vier maanden geleden is geopend, nu al de...

Lees verder
De keuken van Bert Recour

De keuken van Bert Recour

Lekker hoppig! Poperinge is het hart van de hopscheutenkweek. Chef Bert Recour van restaurant...

Lees verder
De keuken van Alex Van Kalck

De keuken van Alex Van Kalck

Genesteld in het hart van een van de meest typische wijken van de hoofdstad, is de Wine Bar des...

Lees verder
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 6

Ontworpen door Elegant Themes | Mogelijk gemaakt door WordPress