Horeca Magazine
  • Home
  • Magazines
  • News
  • Focus
  • Inspiring People
  • BEROEP
  • Taste
    • Uitgelicht
    • Recepten
    • Videos
    • Koffie
    • Cocktails
    • Tussendoortjes
  • VIDEOS
  • Adverteren
    • Info & tarieven
    • Partners
    • Press Room
  • EVENTS
  • Contact
  • NL
  • FR

Selecteer pagina

Michaël Vrijmoed

Michaël Vrijmoed

Michaël Vrijmoed, chef en eigenaar van ­Vrijmoed** in Gent, volgde een klassieke koksopleiding in...

Lees verder
Christophe Hardiquest – Menssa

Christophe Hardiquest – Menssa

Afgelopen maand februari keerde ­Christophe Hardiquest, een waar boegbeeld van de Brusselse...

Lees verder
Elien Verhulst – Vlass

Elien Verhulst – Vlass

Elien Verhulst, chef van restaurant Vlass in Middelkerke, won in november de eerste Trophy Pierre...

Lees verder
Thomas Troupin – ¡Toma!

Thomas Troupin – ¡Toma!

Sinds hij op twintigjarige leeftijd zijn eerste restaurant opende in de provincie Luik, waar wij...

Lees verder
Stéphane Diffels – L’Air de Rien

Stéphane Diffels – L’Air de Rien

Het nieuwe restaurant van Stéphane Diffels is het evenbeeld van deze autodidact: verbluffend sober...

Lees verder
Hendrik Dierendonck & chef Timon Michiels

Hendrik Dierendonck & chef Timon Michiels

Na ons bezoek aan de Dierendonck Butchery in Veurne gaan we richting Koksijde, hometown van...

Lees verder
Bart De Pooter – PLANT|n en WILD|n

Bart De Pooter – PLANT|n en WILD|n

Tweesterrenchef Bart De Pooter omschrijft zichzelf als een ‘spons’, iemand die alles in zich...

Lees verder
Seppe Nobels – Instroom Academy

Seppe Nobels – Instroom Academy

Let us feed you! Chef Seppe Nobels verliet vorig jaar zijn restaurant Graanmarkt 13 om een totaal...

Lees verder
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 6

Ontworpen door Elegant Themes | Mogelijk gemaakt door WordPress