Horeca Magazine
  • Home
  • Magazines
  • News
  • Focus
  • Inspiring People
  • BEROEP
  • Taste
    • Uitgelicht
    • Recepten
    • Videos
    • Koffie
    • Cocktails
    • Tussendoortjes
  • VIDEOS
  • Adverteren
    • Info & tarieven
    • Partners
    • Press Room
  • EVENTS
  • Contact
  • NL
  • FR

Selecteer pagina

“Gastronomie is de wet van de maag, gastrologie is de kennis van de maag”

“Gastronomie is de wet van de maag, gastrologie is de kennis van de maag”

Rob Van Rompuy,Diensthoofd Voeding van het Sint-Andries ziekenhuis in Tielt Algemeen kampt voeding...

Lees verder
Allergieën en andere intoleranties

Allergieën en andere intoleranties

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen allergisch of intolerant voor bepaalde voedingsmiddelen....

Lees verder
Trends in de Italiaanse keuken in 2023… het spreekt voor zich!

Trends in de Italiaanse keuken in 2023… het spreekt voor zich!

De ‘keuken van de mama’ is altijd de favoriet geweest van elke rechtgeaarde Italiaan! En vooral...

Lees verder
De ‘Veloce’- en ‘Superleggero’-lijn van Riedel

De ‘Veloce’- en ‘Superleggero’-lijn van Riedel

Riedel is een onmiskenbare referentie voor het optimaal proeven van wijnen maar ook van...

Lees verder
Nieuwe software solutions verbeteren de gastbeleving

Nieuwe software solutions verbeteren de gastbeleving

Hoe kan je het runnen van een hotel of een B&B winstmatig maximaliseren? Nieuwe software...

Lees verder
Bordreporter: een vector van het imago of een ongewenst ritueel?

Bordreporter: een vector van het imago of een ongewenst ritueel?

Een gedrag dat chefs en bedienend personeel steeds meer irriteert. Het bord is nauwelijks op tafel...

Lees verder
De limousins van Millevaches

De limousins van Millevaches

Een streek, een atelier en vooral honderden limousins Het is begin april als we op een vroege...

Lees verder
De BBQ’s, plancha’s en brasero’s komen eraan, de musts van de zomer

De BBQ’s, plancha’s en brasero’s komen eraan, de musts van de zomer

Zoals elk jaar staan de eerste mooie dagen van het jaar synoniem voor de terugkeer van het buiten...

Lees verder
IJs: de koude verleiding

IJs: de koude verleiding

Lekker smeuïg roomijs of tintelfrisse sorbets op basis van de beste vruchten, daar maak je...

Lees verder
Tapas en wijnen: de juiste combinaties

Tapas en wijnen: de juiste combinaties

Tapas zijn tegenwoordig erg populair in restaurants. Maar waar komen ze vandaan? Er zijn talloze...

Lees verder
Hoe de echte, authentieke Thaise keuken herkennen

Hoe de echte, authentieke Thaise keuken herkennen

Thailand is en blijft een top exotische bestemming met één van de betere keukens ter wereld. Maar...

Lees verder
De Japanse keuken

De Japanse keuken

Al 30 jaar staat chef Ivan Verhelle aan de teppanyaki van zijn Japanse restaurant Tanuki in...

Lees verder
Coffee: to be or not to be a barista, that’s the question

Coffee: to be or not to be a barista, that’s the question

Koffie is zonder meer een must in een horecazaak, en koffie wordt ook steeds populairder; kijk...

Lees verder
Chocolade in al zijn ‘hartige’ vormen!

Chocolade in al zijn ‘hartige’ vormen!

Tussen Mexicaanse kip, Cocoa Valley en een tentoonstelling in de Amigo Tussen Valentijn en Pasen...

Lees verder
Thee in al zijn vormen, om te drinken en te eten

Thee in al zijn vormen, om te drinken en te eten

Thee, een drank die al duizenden jaren bestaat op alle continenten, die heilzaam is voor ons...

Lees verder
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 10

Ontworpen door Elegant Themes | Mogelijk gemaakt door WordPress