David Maenhout wordt eerste ‘Belgium Chocolate Personality of the Year’
In Ter Groene Poorte (Brugge) kozen de Belgische chocolatiers de Belgische chocolatier die als...
Lees verderIn Ter Groene Poorte (Brugge) kozen de Belgische chocolatiers de Belgische chocolatier die als...
Lees verderSaffraan wordt wel eens het rode goud of het juweel van de gastronomie genoemd… Hamid Hisari, 16...
Lees verderWould Be Chef Sven Ornelis is de laatste tijd druk bezig geweest in zijn keuken, en dat allemaal...
Lees verderDe hele wereld kwam bijeen op de beurs in Milaan, die in het teken van innovatie en kwaliteit...
Lees verderVanaf 2019 Kenmerkend voor Wolf, de food market die zich in 2019 in hartje Brussel nestelde, zijn...
Lees verderDe vertrouwde Fama®-producten voor de professionele chef worden opgenomen in het...
Lees verderOp donderdag 27 april 2023 werden in restaurant De Villa, het restaurant van Hotelschool Ter...
Lees verderOp 8 mei vond in hotelschool Ter Duinen in Koksijde de Intronisatie tot Orderlid van vijf...
Lees verderIn 1872 verliet het eerste schip van de Holland America Line de haven van Rotterdam met bestemming...
Lees verderHotel La Reserve in Knokke was jarenlang de ‘place to be’ voor alle groten der aarde, van...
Lees verder21 culinaire makers, van topchefs tot chocolatiers, brouwers en diverse producenten, slaan samen...
Lees verderOp 3 juni vindt de eMobility Day plaats in de Oktoberhallen in Wieze, het eerste nationale one...
Lees verderDe cijfers over de groente- en fruitconsumptie van de gemiddelde Vlaming zijn bedroevend. Slechts...
Lees verderHet Italian Trade Agency – ICE organiseertOp dinsdag 16 mei 2023 van 11.00 tot 18.00 uur,in...
Lees verderMet de Food At Work Ecotrophelia Awards daagt de Belgische voedingsindustrie studenten om een...
Lees verderDe reisbureau- en touroperatorsector kampt sinds de Covid-crisis met een aanzienlijk tekort aan...
Lees verderMet een eerste vestiging aan de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen, en met Gent en Brussel op...
Lees verderOm de samenwerking tussen Defensie en de Unie Belgische Catering (UBC) te concretiseren,...
Lees verderMeer dan de helft van de Belgen (56%) eet minstens 4 keer per week vlees. Vlees eten zit in zijn...
Lees verderVoor de tweede editie van het Brusselse streetfoodfestival schakelt StrEat Fest een versnelling...
Lees verder