De Horecatel 2024 Innovation Awards zijn bekend
Zoals elk jaar had Horeca Magazine afgelopen zondag 10 maart het genoegen om in de jury te zetelen...
Lees verderZoals elk jaar had Horeca Magazine afgelopen zondag 10 maart het genoegen om in de jury te zetelen...
Lees verderRobert Van Landeghem, voorzitter van de vzw Club Prosper Montagné , in het bijzijn van ambassadeur...
Lees verderSligro heropende, na verbouwing, haar vestiging in het Waalse Liers, op de taalgrens tussen...
Lees verderIn toegankelijke restaurants en cafés is iedereen welkom: ook mensen die minder mobiel zijn of...
Lees verderDe vakbeurs Tavola verwelkomt van 17 tot en met 19 maart 2024 in Kortrijk Xpo 400 expoanten en...
Lees verderOp culinair vlak behoort de regio Piemonte, met hoofdstad Turijn, tot het beste wat Italië te...
Lees verderOns Belgisch Witblauw Rood, mals en lekker vlees van superieure kwaliteit dat de vrucht is van de...
Lees verderTijdens de Superior Taste Award 2024 kende de jury van ruim honderd internationale topchefs Inex...
Lees verderDe Federatie van de Restos du Cœur België, één van dé pijlers van voedselhulp in ons land, deelde...
Lees verderDomino’s Pizza, het grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf ter wereld, is 30 jaar aanwezig op de...
Lees verderTijdens de Beer Awards, een jaarlijkse digitale wedstrijd die bij de jongste editie een...
Lees verderHotelschool Ter Groene Poorte kaapte de meeste prijzen weg tijdens de tiende editie van de JRE...
Lees verderDe bekendmaking van de nieuwe Bib Gourmand restaurants is het startschot van een spannende periode...
Lees verderDe nieuwste premium food & drinks?Ontdek ze op TAVOLA: 17-18-19 maart 2024, Kortrijk Xpo Om de...
Lees verderDe 31e editie van de Millésime Bio-beurs vond plaats in Montpellier op 29, 30 en 31 januari 2024....
Lees verderTer gelegenheid van haar 50e verjaardag introduceert restaurantvereniging JRE-Jeunes Restaurateurs...
Lees verderAl bijna 140 jaar laat de beroemde likeurmakerij Giffard zich inspireren door planten. Ze streeft...
Lees verderTijdens de tweede editie van de ‘Golden Croissant’, georganiseerd door de Ambassadeurs du Pain,...
Lees verderDe 7de-jaarsklas sommellerie, vertegenwoordigd door Amélie Servotte, Marie Deblende, Emelyne...
Lees verderTijd voor wat pastry-ottisme! Na een afwezigheid van vier jaar heeft de ‘crème de la crème’ van...
Lees verder