Horeca Magazine
  • Home
  • Magazines
  • News
  • Focus
  • Inspiring People
  • BEROEP
  • Taste
    • Uitgelicht
    • Recepten
    • Videos
    • Koffie
    • Cocktails
    • Tussendoortjes
  • VIDEOS
  • Adverteren
    • Info & tarieven
    • Partners
    • Press Room
  • EVENTS
  • Contact
  • NL
  • FR

Selecteer pagina

Wijnbranche ziet vraag naar alcoholvrije wijn toenemen

Wijnbranche ziet vraag naar alcoholvrije wijn toenemen

Alcoholvrij wordt een steeds belangrijker thema. De laatste paar jaren besluiten steeds meer...

Lees verder
Valentin en Charlie (‘Botanical by Alfonse’ in Namen) creëren hun eigen cuvée de Champagne bij Piper-Heidsieck

Valentin en Charlie (‘Botanical by Alfonse’ in Namen) creëren hun eigen cuvée de Champagne bij Piper-Heidsieck

Valentin Norberg en zijn levensgezellin Charlie Guilliams, die eigenaar zijn van de cocktailbar...

Lees verder
TASTING: ontdek Spanje via olijfolie en Iberico ham

TASTING: ontdek Spanje via olijfolie en Iberico ham

UITNODIGING: TASTING Op maandag 30 januari van 11.00 tot 16.00 uur nodigt Spanje u uit in Excellis...

Lees verder
De 12 winnaars van de SIRHA Innovation Awards 2023

De 12 winnaars van de SIRHA Innovation Awards 2023

De Sirha Innovation Awards belonen de beste producten, apparatuur, uitrusting en nieuwe...

Lees verder
Interesse om gratis Ambiente 2023 te bezoeken?

Interesse om gratis Ambiente 2023 te bezoeken?

Stuur dan een mailtje naar Sabrina Wynant (sabrina.wynant@belgium.messefrankfurt.com), met als...

Lees verder
IKEA België zet extra in op vegan & vegetarische gerechten tijdens Veganuary 2023

IKEA België zet extra in op vegan & vegetarische gerechten tijdens Veganuary 2023

IKEA België start het nieuwe jaar met goede voornemens want de maand januari wordt er omgedoopt...

Lees verder
Takeaway.com: Belgische keuken primeert, maar ook meer diversiteit op komst in 2023

Takeaway.com: Belgische keuken primeert, maar ook meer diversiteit op komst in 2023

Wat zijn de foodtrends voor 2023? Met meer dan 7.000 aangesloten restaurants in 400 steden en...

Lees verder
Brussels Beer Challenge: onze Belgische tripels blijven scoren

Brussels Beer Challenge: onze Belgische tripels blijven scoren

Tijdens de elfde editie van de Brussels Beer Challenge, een jaarlijkse, internationale en...

Lees verder
Neem deel aan Sigep & AB Tech Expo

Neem deel aan Sigep & AB Tech Expo

Neem deel aan Sigep & AB Tech Expo 21-25 JANUARI 2023 – TENTOONSTELLINGSPARK VAN RIMINI...

Lees verder
Chef Peter Goossens lanceert de Duvel X Hof van Cleve

Chef Peter Goossens lanceert de Duvel X Hof van Cleve

Vlnr. Brouwer Cédric Heymans, chef Peter Goossens, CEO Michel Moortgat en sommelier Tom Ieven...

Lees verder
Chef Elien Verhulst van restaurant Vlass in Middelkerke wint Trophy Pierre Wynants 2022

Chef Elien Verhulst van restaurant Vlass in Middelkerke wint Trophy Pierre Wynants 2022

Woensdag 23 november werd in de keukens van Horeca Expo in Gent door de vijf kandidaten gekookt...

Lees verder
‘Landbouwers met waarden’ en 7 ‘Kristallen haan’-producten bekroond door het APAQ-W

‘Landbouwers met waarden’ en 7 ‘Kristallen haan’-producten bekroond door het APAQ-W

Op 2 december heeft het Waals Agentschap voor de Bevordering van een Kwaliteitslandbouw (Apaq-W)...

Lees verder
Meet the Market met Astore

Meet the Market met Astore

Welke actuele ontwikkelingen hebben invloed op uw onderneming? Op 25 oktober (jl.) vond het Meet...

Lees verder
NIEUWE GASTRONOMISCHE MENU’S AAN BOORD TUI FLY VLUCHTEN

NIEUWE GASTRONOMISCHE MENU’S AAN BOORD TUI FLY VLUCHTEN

HERNIEUWDE SAMENWERKING MET JEUNES RESTAURATEURS  Luchtvaartmaatschappij TUI fly introduceert...

Lees verder
Het Steunfonds Prins en Prinses Alexander van België reikt zijn literaire prijs uit

Het Steunfonds Prins en Prinses Alexander van België reikt zijn literaire prijs uit

Prins Alexander van België, derde zoon van Koning Leopold III en halfbroer van Koning Albert II,...

Lees verder
Ruinart Sommelier Challenge 2022

Ruinart Sommelier Challenge 2022

Op maandag 28 november won Elise De Waele (24 jaar) de Ruinart Sommelier Challenge 2022 van...

Lees verder
Baptiste Tieberghien van restaurant Lin’eau is Viskok van het Jaar 2023

Baptiste Tieberghien van restaurant Lin’eau is Viskok van het Jaar 2023

Maandagnamiddag 21 november vond op Horeca Expo in Gent de  finale plaats van de wedstrijd Viskok...

Lees verder
Piet Vande Casteele (24) uit Deinze wint jubileumeditie ‘Eerste kok van België 2023’

Piet Vande Casteele (24) uit Deinze wint jubileumeditie ‘Eerste kok van België 2023’

De 70ste editie van de prestigieuze meesterschapwedstrijd ‘Eerste Kok van België’, georganiseerd...

Lees verder
Neem deel aan Sigep & AB Tech Expo

Neem deel aan Sigep & AB Tech Expo

Neem deel aan Sigep & AB Tech Expo 21-25 JANUARI 2023 – TENTOONSTELLINGSPARK VAN RIMINI...

Lees verder
Vandemoortele Professional

Vandemoortele Professional

— Publireportage — Wij worden Vandemoortele Professional Als foodprofessional ben je vooral bezig...

Lees verder
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 26

Ontworpen door Elegant Themes | Mogelijk gemaakt door WordPress