Wijnbranche ziet vraag naar alcoholvrije wijn toenemen
Alcoholvrij wordt een steeds belangrijker thema. De laatste paar jaren besluiten steeds meer...
Lees verderAlcoholvrij wordt een steeds belangrijker thema. De laatste paar jaren besluiten steeds meer...
Lees verderValentin Norberg en zijn levensgezellin Charlie Guilliams, die eigenaar zijn van de cocktailbar...
Lees verderUITNODIGING: TASTING Op maandag 30 januari van 11.00 tot 16.00 uur nodigt Spanje u uit in Excellis...
Lees verderDe Sirha Innovation Awards belonen de beste producten, apparatuur, uitrusting en nieuwe...
Lees verderStuur dan een mailtje naar Sabrina Wynant (sabrina.wynant@belgium.messefrankfurt.com), met als...
Lees verderIKEA België start het nieuwe jaar met goede voornemens want de maand januari wordt er omgedoopt...
Lees verderWat zijn de foodtrends voor 2023? Met meer dan 7.000 aangesloten restaurants in 400 steden en...
Lees verderTijdens de elfde editie van de Brussels Beer Challenge, een jaarlijkse, internationale en...
Lees verderNeem deel aan Sigep & AB Tech Expo 21-25 JANUARI 2023 – TENTOONSTELLINGSPARK VAN RIMINI...
Lees verderVlnr. Brouwer Cédric Heymans, chef Peter Goossens, CEO Michel Moortgat en sommelier Tom Ieven...
Lees verderWoensdag 23 november werd in de keukens van Horeca Expo in Gent door de vijf kandidaten gekookt...
Lees verderOp 2 december heeft het Waals Agentschap voor de Bevordering van een Kwaliteitslandbouw (Apaq-W)...
Lees verderWelke actuele ontwikkelingen hebben invloed op uw onderneming? Op 25 oktober (jl.) vond het Meet...
Lees verderHERNIEUWDE SAMENWERKING MET JEUNES RESTAURATEURS Luchtvaartmaatschappij TUI fly introduceert...
Lees verderPrins Alexander van België, derde zoon van Koning Leopold III en halfbroer van Koning Albert II,...
Lees verderOp maandag 28 november won Elise De Waele (24 jaar) de Ruinart Sommelier Challenge 2022 van...
Lees verderMaandagnamiddag 21 november vond op Horeca Expo in Gent de finale plaats van de wedstrijd Viskok...
Lees verderDe 70ste editie van de prestigieuze meesterschapwedstrijd ‘Eerste Kok van België’, georganiseerd...
Lees verderNeem deel aan Sigep & AB Tech Expo 21-25 JANUARI 2023 – TENTOONSTELLINGSPARK VAN RIMINI...
Lees verder— Publireportage — Wij worden Vandemoortele Professional Als foodprofessional ben je vooral bezig...
Lees verder