Claude Remacle-Laborie verkozen tot ‘Best Bartender of Belgium’
Ze kwamen uit het hele land om, zoals elk jaar, deel te nemen aan het nationale...
Lees verderZe kwamen uit het hele land om, zoals elk jaar, deel te nemen aan het nationale...
Lees verderPhoto : Belgian Brewer In het Brouwershuis te Brussel vond de formele ondertekening plaats van de...
Lees verderThe Mastercooks of Belgium: verenigd op het terras van het Excellis Experience Center in Evere. Op...
Lees verderBelgië zal zijn troeven uitspelen tijdens de Belgian Food & Drinks Week, die van 9 tot 12 juni...
Lees verderDe Belgische voedingsindustrie is dé industriële motor van ons land. Dat blijkt uit het nieuwste...
Lees verderSterrenchef Kevin Lejeune is nog maar net 37, en heeft al een mooi traject afgelegd met meer dan...
Lees verderIn de gids worden aanbevelenswaardige Belgische wijndomeinen belicht, krijg je een overzicht van...
Lees verderMet deze nieuwe tool kunnen werkgevers snel en betrouwbaar de gegevens van een jobstudent of...
Lees verderIn januari ging de Abdij van Grimbergen in het kader van de tweede editie van haar nationale...
Lees verderAfgelopen week vond in Vlaanderen de achtste editie van de Week van de Korte Keten plaats, waarbij...
Lees verderEr gaat niets boven een goede barbecue om van het beste Ierse vlees te genieten! Het biologisch...
Lees verderDe gemeente Keerbergen zoekt een enthousiaste en ondernemende uitbater voor de horecazaak in het...
Lees verderBegin dit jaar heeft Makisu een diversiteits- en inclusieplan ingevoerd met de hulp van Actiris....
Lees verderMet BelBul lanceren de Belgische wijnbouwers een nieuw kwaliteitslabel voor mousserende wijnen van...
Lees verderNa drie jaar studies diergeneeskunde in het begin van de jaren ’80 volgt Etienne Bouillon een...
Lees verderStilleven met DOP kazen – Amar Hernández – Arrontes & Barrera – Turismo...
Lees verderJe horecazaak verdient een volle zaal. Maar hoe zorg je dat mensen je opmerken? Je interieur en...
Lees verderHeel wat leerlingen van de Koksijdse hotelschool namen het afgelopen schooljaar deel aan diverse...
Lees verderHoreca Magazine biedt in samenwerking met Het Witte Paard Hotels & Events 20 gratis tickets...
Lees verderHoe zien jongeren de voeding van morgen? Met de Food At Work Ecotrophelia Awards daagt Fevia, de...
Lees verder