Horeca Magazine verschijnt 10x / jaar op minimaal 18.000 exemplaren en wordt gratis verdeeld. Deze hoge verspreiding en zijn reputatie maken van
Horeca Magazine het ideale medium om voor u als leverancier naar de horeca toe uw producten en/of diensten voor te stellen aan onze lezers.

 

Onze troeven:

  • Professioneel magazine voor de Belgische horecasector (hotels, restaurants, bars, snackbars, eetcafés, catering, bedrijfs- en instellingskeukens, feestzalen, traiteurs, bars …)
  • Gratis abonnement voor alle professionelen uit de horecasector in België en tweetalig binnen eenzelfde editie van het magazine!
  • 10 edities per jaar, met een minimumoplage van 18.000 exemplaren en een extra gratis verdeling op alle belangrijke horecabeurzen.
  • Kwalitatief zeer sterk, zowel op het redactionele vlak, als qua fotografie, opmaak en druk.

Formaten:

Wenst u graag te adverteren in ons vakblad?

Vraag dan hier uw gratis offerte aan. Wij leveren u graag maatwerk voor uw publiciteitscampagne. Vraag naar onze promoties.

Of vul de volgende velden in: