Horeca Magazine is het enige al meer dan 20 jaar bekende tweetalige Belgische magazine dat uitgegeven wordt voor Horecaprofessionals!

Het magazine verschijnt maandelijks (in gedrukte of digitale vorm) en de nieuwsbrief wekelijks.
(Schrijf u hier in voor het gedrukte magazine – hier voor ons digitale magazine en onze wekelijkse nieuwsbrief)

Ons lezerspubliek is verspreid over heel België en gedeeltelijk ook in Luxemburg en Nederland. Het wordt gratis verzonden naar de Belgische professionals in de sector: 18.000 gedrukte exemplaren en 40.000 digitale verzendingen. Deze ruime verspreiding en zijn reputatie maken Horeca Magazine tot het ideale middel voor alle spelers in de Horeca die hun producten en diensten bekend willen maken.

 

Onze troeven:

  • Vakblad gewijd aan de Belgische Horecasector (hotels, restaurants, cafés, bars, snackbars, brasseries, catering, bedrijfs- en collectieve keukens, feestzalen, traiteurs…)
  • Gratis abonnement voor alle Horecaprofessionals in België en tweetalige uitgave in eenzelfde magazine!
  • Buitengewone zichtbaarheid in alle kanalen (print, digitaal, web, sociale netwerken en zelfs receptie- en evenementenzalen: Excellis Experience Center!)
  • 8 gedrukte publicaties per jaar, met een oplage van 18.000 exemplaren en een extra verdeling op de belangrijkste vakbeurzen, 4 digitale magazines (DigiMag), permanente aanwezigheid op het web en via onze nieuwsbrieven of de rubriek Breaking News.

Wij waren zeer tevreden over de publireportages die vorig jaar in Horeca Magazine zijn verschenen. Ze hebben ons in staat gesteld veel nieuwe contacten te leggen, zowel met distributeurs als met nieuwe klanten; wij hebben zelfs verzoeken gehad van grootkeukens. Elke publicatie vergezeld van een formulier om stalen aan te vragen, leverde ons tussen de 25 en 30 voor het merendeel hoogwaardige nieuwe contacten op.

Maud

Marketing Officer, Pasta della Mamma

We zijn erg blij met onze publicatie via uw newsletter. We hebben veel reacties gekregen en hebben al meerdere CO2-detectoren verkocht!

Karolien

WERMA Benelux

Thank you very much for your wonderful work!

Yuka

Japanese Delegation

We waren tevreden van de resultaten die de banners hebben opgeleverd.

Sofie

ACO

 Formaten:

Cover 1 of cover 4

A: foto
B: B 210 x H 297 mm + 3 mm bleed

cover 2

B 210 x H 297 mm + 3 mm bleed

cover 3

B 210 x H 297 mm + 3 mm bleed

2/1 pagina

B 420 x H 297 mm + 3 mm bleed

1/1 pagina

B 210 x H 297 mm + 3 mm bleed

1/2 pagina

A: B 185 x H 130 mm
B: B 90 x H 275 mm

1/3 pagina

A: B 185 x H 87 mm
B: B 59 x H 275 mm

1/4 pagina

A: B 185 x H 60 mm
B: B 53 x H 275 mm

Wenst u graag te adverteren in ons vakblad?

Download hier onze MEDIAKIT.

Vraag een offerte aan. Wij werken ‘op maat’.