Horeca Magazine verschijnt 10x / jaar op minimaal 18.000 exemplaren en wordt gratis verdeeld. Deze hoge verspreiding en zijn reputatie maken van Horeca Magazine het ideale medium om voor u als leverancier naar de horeca toe uw producten en/of diensten voor te stellen aan onze lezers.

 

Onze troeven:

  • Professioneel magazine voor de Belgische horecasector (hotels, restaurants, bars, snackbars, eetcafés, catering, bedrijfs- en instellingskeukens, feestzalen, traiteurs, bars …)
  • Gratis abonnement voor alle professionelen uit de horecasector in België en tweetalig binnen eenzelfde editie van het magazine!
  • 10 edities per jaar, met een minimumoplage van 18.000 exemplaren en een extra gratis verdeling op alle belangrijke horecabeurzen.
  • Kwalitatief zeer sterk, zowel op het redactionele vlak, als qua fotografie, opmaak en druk.

FOCUS

Elke maand komen er enkele relevante onderwerpen aan bod in onze focussen, hierin worden verschillende topics uitvoerig besproken. Dit kan een unieke kans zijn om uw product en/of dienst in de kijker te zetten d.m.v. een tactisch geplaatste advertentie. Een advertentie voor een bepaald merk van koffie, geplaatst bij een special over warme dranken bijvoorbeeld, zal gegarandeerd meer effect hebben. Hieronder kan u een overzicht voor de toekomstige specials van 2020 vinden. Hebt u een product dat hier mooi zou bij passen? Contacteer ons dan om hierbij te adverteren. Dit kan trouwens volgens de normale tarieven, u hoeft hiervoor niets extra te betalen.

januari - februari
  • Aziatische hapjes
  • Varkensvlees
  • 20 trends
  • Thee
  • Klein keukenmateriaal
  • Combisteamers en inductie
maart
  • Aardappelproducten
  • Snelle pasta en noedels
  • koffie – machines en waterbehandeling
  • Terras en veranda’s
  • Koeling en diepvriestoestellen
  • Cocktails en mocktails
april
  • Premium-ijs en sorbets
  • Frieten, kroketten, pommes duchesses, …
  • Boter en olie
  • Spirits, sterke dranken en cocktails
  • Kassa’s, betaalsystemen en fraude
  • Seafood
mei
  • Vers-, exotisch fruit en mocktails
  • Creatieve aperitieven en hapjes
  • Pannenkoeken, wafels, eieren, chocolade en toebehoren
  • Verhuur horecalinnen en zijn meerwaarde
  • Hygiëne in de keuken
  • Snelle creatieve recepten en schotels 
juni
  • Zomerwijnen en bieren
  • BBQ en grillen, vinaigrettes, koude sauzen, kruiden, creatieve aperitieven, smoothies en hapjes
  • Koksvesten, horecakleding en aangepaste schoenen
  • Zomerse kaasschotel
  • Ontbijt en zijn meerwaarden
juli - augustus
  • Frisdrank, tafelwater, smoothies en fruitsap
  • Diepvriesgroenten en -fruit
  • Bio en vegetarisch eten
  • Recycleerbare papieren tafelkleden, servetten, …
  • Transport en thuisbezorging
  • Stockbeheer via kassa’s
september
  • Kassa’s en diverse betaalsystemen
  • Wildgerechten, sauzen en aangepaste wijnen
  • algemene creatieve inrichting van uw zaak
  • Winter mocktails en cocktails
  • Rundsvlees
oktober
  • Kaarsen en tafelverlichting, tafeldecoratie, platen en bloemen
  • Patés, terrines en foie gras 
  • Messen en toebehoren
  • Hygiëne in de restaurants en hotels
  • Lamsvlees
november
  • Meetapparatuur
  • Kant-en-klare gerechten
  • Cava, prosecco, champagne en crémant
  • Vis en schaaldieren
  • Waterbehandeling
december
  • Wasstraten + glazenwassers
  • Nightlife, spirits, sterke drank, cocktails en mocktails
  • Turbo ovens + snelle ovens
  • Feestelijke hapjes
  • Vooruitblik autosalon 2021 (bedrijfsvoertuigen)

 Formaten:

2/1 pagina

B 420 x H 297 mm + 3 mm bleed

1/3 pagina

A: B 185 x H 87 mm
B: B 59 x H 275 mm

1/1 pagina

B 210 x H 297 mm + 3 mm bleed

1/4 pagina

A: B 185 x H 60 mm
B: B 53 x H 275 mm

1/2 pagina

A: B 185 x H 130 mm
B: B 90 x H 275 mm

Wenst u graag te adverteren in ons vakblad?

Vraag dan hier uw gratis offerte aan. Wij leveren u graag maatwerk voor uw publiciteitscampagne. Vraag naar onze promoties.