Horeca Magazine verschijnt 10x / jaar op minimaal 18.000 exemplaren en wordt gratis verdeeld. Deze hoge verspreiding en zijn reputatie maken van Horeca Magazine het ideale medium om voor u als leverancier naar de horeca toe uw producten en/of diensten voor te stellen aan onze lezers.
Onze troeven:
- Professioneel magazine voor de Belgische horecasector (hotels, restaurants, bars, snackbars, eetcafés, catering, bedrijfs- en instellingskeukens, feestzalen, traiteurs, bars …)
- Gratis abonnement voor alle professionelen uit de horecasector in België en tweetalig binnen eenzelfde editie van het magazine!
- 10 edities per jaar, met een minimumoplage van 18.000 exemplaren en een extra gratis verdeling op alle belangrijke horecabeurzen.
- Kwalitatief zeer sterk, zowel op het redactionele vlak, als qua fotografie, opmaak en druk.
Formaten:
2/1 pagina
B 420 x H 297 mm + 3 mm bleed
1/3 pagina
A: B 185 x H 87 mm
B: B 59 x H 275 mm
1/1 pagina
B 210 x H 297 mm + 3 mm bleed
1/4 pagina
A: B 185 x H 60 mm
B: B 53 x H 275 mm
1/2 pagina
A: B 185 x H 130 mm
B: B 90 x H 275 mm
Wenst u graag te adverteren in ons vakblad?
Vraag dan hier uw gratis offerte aan. Wij leveren u graag maatwerk voor uw publiciteitscampagne. Vraag naar onze promoties.