Horeca Magazine verschijnt 10x / jaar op minimaal 18.000 exemplaren en wordt gratis verdeeld. Deze hoge verspreiding en zijn reputatie maken van Horeca Magazine het ideale medium om voor u als leverancier naar de horeca toe uw producten en/of diensten voor te stellen aan onze lezers.

 

Onze troeven:

  • Professioneel magazine voor de Belgische horecasector (hotels, restaurants, bars, snackbars, eetcafés, catering, bedrijfs- en instellingskeukens, feestzalen, traiteurs, bars …)
  • Gratis abonnement voor alle professionelen uit de horecasector in België en tweetalig binnen eenzelfde editie van het magazine!
  • 10 edities per jaar, met een minimumoplage van 18.000 exemplaren en een extra gratis verdeling op alle belangrijke horecabeurzen.
  • Kwalitatief zeer sterk, zowel op het redactionele vlak, als qua fotografie, opmaak en druk.

 Formaten:

2/1 pagina

B 420 x H 297 mm + 3 mm bleed

1/3 pagina

A: B 185 x H 87 mm
B: B 59 x H 275 mm

1/1 pagina

B 210 x H 297 mm + 3 mm bleed

1/4 pagina

A: B 185 x H 60 mm
B: B 53 x H 275 mm

1/2 pagina

A: B 185 x H 130 mm
B: B 90 x H 275 mm

Wenst u graag te adverteren in ons vakblad?

Vraag dan hier uw gratis offerte aan. Wij leveren u graag maatwerk voor uw publiciteitscampagne. Vraag naar onze promoties.