NIEUW. SMAAKVOL. KLEURRIJK.

Ardo, plantaardig en convenience

Ardo, dat is convenience at all levels. Gebruiksgemak in de keuken en smaak op je bord, daar gaan we 100% voor, elke dag opnieuw. We zijn blij om jullie dit najaar ook twee gloednieuwe productinnovaties voor te stellen. Met onze chunky gesauteerde wortelen en ons trio crispy groentefingers zorgen we voor een smaakvolle en kleurrijke aanvulling van ons aanbod.

TRIO CRISPY GROENTEFINGERS

Onze kleurrijke en smaakvolle groentefingers kunnen niet ontbreken in jouw keuken. Ontdek de goudgele maïsfingers met maïs, de oranje groentefingers met wortel, butternut en zoete aardappelen en tenslotte de broccolifingers in een verrassend rood korstje, die apart of samen kunnen worden geserveerd.

De combinatie van geel, oranje en rood brengt meteen kleur op je tapasplank, je bijgerecht of je hoofdschotel. Serveer ze als alternatief voor frietjes, als topping op een salade of in een wrap. De vegan groentefingers zijn dankzij hun groentevulling en hun superkrokant korstje een favoriet bij jong en oud. Wedden dat kinderen op deze manier graag nieuwe groentesmaken ontdekken?!

Het trio groentefingers is beschikbaar in een mix karton met 2 zakjes van elk, om eindeloos te combineren.

Crispy groentefingers | Ardo  >

100309810 – 3x(2x1kg) mix carton

CHUNKY GESAUTEERDE WORTELEN

Een kleurrijke mix van gele, oranje en paarse wortelen, gesauteerd in plantaardige olie, waardoor ze een uitgesproken volle wortelsmaak hebben en heerlijk al dente zijn. De handgesneden snit geeft deze mix een unieke look, en maakt het een must-have in elke keuken.

De chunky gesauteerde wortelen zijn niet afgekruid je kan dus naar believen combineren met tal van smaken zoals ajuin en peterselie, gember, onze Provençaalse kruidenmix, en zoveel meer. Hét bewijs dat gebruiksgemak en smaak hand in hand gaan!

Voeg de wortelen toe aan een stoofpotje, tover een regenboogquiche op tafel, of combineer eindeloos met andere groenten zoals spruitjes, pastinaak, aardappelen… Heerlijk met vlees, vis en in vegetarische gerechten.

Chunky gesauteerde wortelen | Ardo.  >

100306510 – 4×2.5kg

Publireportage