NEW IN TOWN! Léonor en haar assortiment borden van steengoed en porselein om uw gerechten te sublimeren.

Léonor Berrehar, geboren in 1993, is een Franse kunstenares en ontwerpster. Na een master in de literatuurwetenschappen en een studie kunstkritiek aan Central Saint Martins in Londen behaalt zij haar masterdiploma textielontwerp aan de EnsAD in Parijs. Terwijl ze haar eigen kunstpraktijk ontwikkelt, blijft ze werken in zowel textiel als keramiek en creëert ze scenografieën voor de food scene.

Léonor begint met het maken van borden voor Parijse restaurants zoals Early June en de Clown Bar en levert nu aan restaurants en particulieren in heel Europa. Zij verhuurt haar borden ook voor privédiners.

Zij heeft onlangs haar atelier in het hartje van Sint-Gillis in Brussel geopend en lanceert een gloednieuwe reeks borden die met de hand zijn gemaakt volgens de boetseertechniek. Zij gebruikt voor de helft porselein en voor de helft steengoed en ontwikkelt haar eigen email.

Zij is bevriend met verschillende grote chefs, zoals Luis Andrade of Thomas Coupeau, en heeft in samenwerking met hen een assortiment zuiver matwitte borden ontwikkeld om hun gerechten te sublimeren. Haar nieuwe assortiment borden is verkrijgbaar in 4 formaten die zich aanpassen aan de verschillende etappes van de maaltijd, of die nu gastronomisch of familiaal is (het hoofdgerecht, het voorgerecht, het dessert en het aperitief). Er zijn twee tinten beschikbaar: het klassieke steenwit of een mix van gerecycleerde soorten email die elk bord uniek maken.

Léonor werkt alleen en produceert uitsluitend op basis van bestellingen die ze aanneemt via e-mail (leonor.berrehar@gmail.com) of Instagram (https://www.instagram.com/leonor.berrehar/