Ingrediënten

  • 100 g zwarte chocolade Côte d’Or (Chunks Dessert Noir –patisserie – 54% cacao)
  • 80 g zachte boter
  • 70 g bloem
  • 2 eieren
  • 60 g suiker
  • 50 g Cookies crumbles Oreo (verkruimelde koekjes)
  • Enkele Oreo Crunchies

Bereiding

De boter en de chocolade samen au bain-marie laten smelten. De suiker en de eieren mengen in een ruban. De bloem toevoegen. Alles doorheen de gesmolten boter en chocolade halen. Mengen. 

De verkruimelde Oreo koekjes aan de bereiding toevoegen.

2 bakvormen beboteren (cirkels van 4 à 5 cm hoogte)

Het mengsel in de bakvormen gieten, vervolgens gedurende 5 à 6 minuten in een oven op 200 °C doen.

Dresseren

Heel voorzichtig de moelleux op een wit bord plaatsen (probeer deze niet te breken).

Enkele Oreo Crunchies toevoegen als decoratie.