Deze maand lanceert Click and Rush een nieuw digitaal platform bedoeld om ondernemers, handelaars en projectleiders te begeleiden die willen communiceren door middel van filmpjes, maar die ook een publiek willen creëren en onderhouden en ernaar luisteren. 

Dankzij my.clickandrush.be kunt u in slechts enkele minuten een filmpje afwerken waarna er snel een professionele videomonteur wordt toegewezen aan elk project.

We schatten dat wereldwijd 3,8 miljoen mensen actief zijn op sociale mediaplatformen. Tegenwoordig moeten de meeste bedrijven aanwezig zijn op de sociale media, maar alleen aanwezig zijn volstaat al niet meer.
Hoogwaardige content creëren 
of sociale accounts ontwikkelen is noodzakelijk, maar ook vaak prijzig en tijdrovend. Bovendien beschikken niet alle kleine bedrijven noodzakelijkerwijs over een communicatieverantwoordelijk. Echter zijn er veel verschillende manieren om kwalitatieve online content ten volle te benutten. 

ONZE MISSIE IS DE VIDEOWERELD TOEGANKELIJK MAKEN 

Sociale media behoren tot de beste middelen om nieuwe zakelijke mogelijkheden te genereren, om de betrokkenheid bij een merk te versterken en om meer verkeer naar een website te genereren. Een video is de beste content die u kunt verspreiden. Click and Rush heeft besloten om zich aan dit gebruik aan te passen door zijn diensten aan te bieden aan de horeca, aan kleine en middelgrote ondernemingen en aan buurtwinkels. 

Met een digitaal platform, dat makkelijk is in gebruik, goedkoop en snel, is het nu mogelijk om een professionele video te maken tegen de laagste prijs. 

Wist u dat in 2020 het videoverkeer goed was voor 84% van de totale content op het internet? 80% van de online bezoekers hebben een filmpje bekeken, terwijl slechts 20% de content op de website hebben gelezen. 

Vanaf € 119 maken wij professionele video’s in slechts enkele klikken. We begeleiden onze klanten tijdens het opnemen van hun eigen video. Daarna zorgen wij voor een professionele toets dankzij het montagewerk en de nabewerking. 

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK? 

Nadat u een account heeft aangemaakt en enkele voorkeuren heeft geselecteerd, ontvangen wij uw “rushs” rechtstreeks op ons platform. Met behulp van de aangeleverde briefing bewerken wij de beelden, we kalibreren de kleuren, mixen het geluid en voegen muziek, ondertitels en voice-over (indien nodig), een packshot logo of nog andere dynamische elementen toe. Ons professioneel team van monteurs sublimeert uw filmpjes in max. 5 dagen voor een budget van € 79 tot € 179, afhankelijk van de gekozen formule.
Na een eventuele correctie kunt u het filmpje eenvoudig downloaden en verspreiden bij uw publiek. 

Op www.clickandrush.be kunt u nu een reeks artikels, tutorials en tips vinden om te leren filmen.

Voor meer informatie kunt u surfen op onze website. U vindt ons op Facebook of op Instagram.

Contact: 

Justine Cochu
Justine@clickandrush.be
0487 / 44 30 67