Foodservicespecialist Donna Italia maakt het mogelijk altijd en overal authentieke Italiaanse gerechten te serveren zonder benodigd getraind personeel en met een minimale investering. Dit unieke concept biedt 100% natuurlijke Italiaanse pizza en focaccia en ontziet de horecaondernemer door gratis een steenoven in bruikleen te leveren en het personeel op te leiden in het gebruik van de ovens en producten.

Sinds 2016 opereert Donna Italia in de Benelux. Waar zij begonnen met drie medewerkers, waaronder oprichter en eigenaar Tal Haimovich, is het team in drie jaar tijd uitgegroeid tot een serieuze speler in de foodbranche met twintig medewerkers. De unieke formule van de Italiaanse producten, de gratis bijgeleverde steenoven en de bijhorende service is ondertussen verkrijgbaar op meer dan 1.500 horecalocaties in de Benelux. “Maar we hebben nog een hele weg te gaan. Ons concept leent zich voor elke horecalocatie variërend van restaurants, cafés, hotels, pretparken en sportlocaties tot evenementen en cateraars. Wij verzorgen een compleet en uniek concept, gericht op de concrete behoeftes van de horecaondernemers”, klinkt het bij Donna Italia.

Producten

De productlijn van Donna Italia bestaat uit verschillende formaten pizza (29 en 22 cm), het Italiaanse platbrood focaccia (29 cm) en de nieuwste toevoeging de Piccolo pizza; een pizza van 17 bij 14 cm ideaal voor een persoon of als snack tussendoor. Met andere woorden geschikt voor elk eetmoment van de dag.

De pizza’s worden als Margarita aangeleverd en zijn in slechts drie minuten afgebakken in de Donna Italia steenovens. Daarbij kan elke horecalocatie zijn pizza assortiment naar wens inrichten door de pizza’s te voorzien van diverse toppings. Het Italiaanse platbrood focaccia dient zich perfect als breekbrood bij een soepje of gerecht, kan belegd worden als sandwich en met verschillende dippings serveer je hiermee een heerlijke Italiaanse borrelplank. “Onze producten vereisen geen speciale vaardigheden in de bereiding en maken het mogelijk om altijd hetzelfde perfecte product aan de klant te kunnen aanbieden.”

100% natuurlijke producten

Een van de factoren welke Donna Italia onderscheidt van haar concurrenten is de kwaliteit van haar producten. Alle producten zijn bereid met 100% natuurlijke ingrediënten zonder toegevoegde suikers of conserveringsmiddelen en zijn afkomstig uit de Italiaanse streek Emilio Romania nabij Milaan. “Hier wordt het deeg, afkomstig van een unieke mix van onder andere Italiaanse mimosabloem, met de hand gekneed. We laten het deeg vervolgens maar liefst 24 uur rijzen voordat het wordt voorgebakken. Met de 100% ‘fiori di latte’ mozzarella en de authentieke Italiaanse tomatensaus zijn de pizza’s van pure Italiaanse kwaliteit en dat proef je.”

www.donnaitalia.nl