Garden Gourmet van Nestlé lanceert Incredible vegan gehakt

Vegetarisch en vegan is in. Garden Gourmet van Nestlé breidt haar plantaardig assortiment uit met een rauw vegan alternatief voor vlees. Het innovatieve Incredible gehakt met dezelfde structuur als het klassieke vleesgehakt is ideaal voor eenvoudige recepten voor elke dag, zoals balletjes in tomatensaus, bolognaisesaus of lasagne. Vanaf vandaag kunnen consumenten tot eind december het Garden Gourmet Incredible gehakt proeven in de oer-Belgische Ballekes restaurants (www.ballekes.be).

Dankzij de typische gehakttextuur biedt Incredible gehakt de op gehakt verslingerde Belg de mogelijkheid om al zijn favoriete gerechten met 100% plantaardig gehakt te bereiden zonder toevoeging van bindmiddelen zoals eieren. Het Garden Gourmet Incredible gehakt is immers net zo veelzijdig en sappig als klassiek gehakt en is gemaakt van soja-eiwitten, plantaardige vetten en plantenextracten van biet, wortel en paprika.

“De introductie van het Incredible gehakt is een nieuwe belangrijke stap in ons aanbod van rauwe veganistische producten. We zijn zeer enthousiast over dit lekkere plantaardig gehakt waardoor de consument nog meer mogelijkheden krijgt om te kiezen voor een flexitarische levensstijl”, aldus Quentin Clermont, Business Manager Nestlé Food Division.

 “Vegetarische alternatieven moeten toegankelijk zijn voor iedereen die bewuster en duurzamer wil consumeren. Het innoverende Incredible gehakt is in dat opzicht een belangrijke doorbraak, omdat het de consument aanmoedigt om vaker vlees of vis vaker in te ruilen voor een plantaardig alternatief, zonder daarbij de kookgewoontes te moeten omgooien. Met Incredible gehakt toont Garden Gourmet opnieuw aan dat minder vlees niet minder lekker hoeft te zijn!”, aldus Quentin Clermont.

 

Garden Gourmet Incredible gehakt X Ballekes pop-up

Tot eind december kan iedereen in de drie Brusselse restaurants van Ballekes de Incredible Vegan Ballekes proeven. Het oer-Belgische restaurant, gespecialiseerd in bereidingen van gehaktballetjes, ontwikkelde in samenwerking met Garden Gourmet heerlijke 100% vegan balletjes en sauzen.

Met het ‘Incredible Vegan Ballekes’ menu zal Garden Gourmet de vele duizenden bezoekers aan de kerstmarkt op het Brusselse Sint-Katelijneplein en bij de kerstboom op de Grote Markt verrassen met unieke ‘Ballekes’ zoals ze deze nog nooit proefden.