Lazy Jack, samen genieten aan het water

Antwerpen krijgt er een nieuwe hotspot bij: Lazy Jack. Een plek van ontmoetingen, ontdekkingen en ervaringen en centraal gelegen in de hippe, opkomende buurt, Het Eilandje. Lazy Jack is een belevingsconcept waar je kan aperitieven, lunchen en dineren in het avondlicht én met zicht op het water. Het grote terras, dat uitkijkt op het Kattendijkdok, is dé perfecte locatie voor een culinaire avond in laid-back sfeer, een spelletje jeu de boules of een ontspannende yogasessie.

Lazy Jack is niet enkel een zeilterm, maar óók een tijdelijk belevingsconcept op het vasteland. Meer bepaald op het eilandje in Antwerpen. In de schaduw van het MAS en het Nieuwe Havenhuis en verscholen in een industriële hangar, vind je Lazy Jack: een plek van leuke ontmoetingen en culinaire ontdekkingen voor zowel de buurtbewoners als toeristen. Lazy Jack is een totaal concept dat aansluit bij actuele trends van samen genieten en goede momenten beleven in een ontspannen sfeer. Lazy Jack, omdat dit een totaalpakket is: een belevingsconcept voor zowel de opkomende wijk en zijn buurtbewoners alsook de toevallige passanten, de Antwerpenaren én toeristen. Lazy Jack is een nieuwe ontmoetingsplek met een positieve impact op de buurt en het gebouw zelf.

Een veelzijdige ontmoetingsplaats

De indrukwekkende industriële hangar, de unieke locatie aan het water, de infrastructuur en de optimale verdeling tussen restaurant, het zuidelijk gericht terras en de grote eventruimte illustreren zijn veelzijdigheid. De hangar biedt ook een unieke eventruimte en heeft een afgesloten terras. Regelmatig vinden er workshops, optredens en kunsttentoonstellingen plaats.

Stoer & rustiek

De industriële loods kreeg een totale make-over maar behield wel het stoere karakter. Een rustiek interieur in combinatie met ruw hout en roestig staal. Daarbij een overvloed aan planten en eclectische details. De grote open ruimte werd omgetoverd tot een gezellige plek waar iedereen zich thuis voelt, waar je heerlijk kan vertoeven in een ongedwongen en relaxte sfeer. Vanop het grote terras heb je zicht op het Kattendijkdok en het MAS. Een ideale plaats om te genieten van het zicht op het water, op elk moment van de dag. De indrukwekkende loods met zijn unieke locatie aan het water, een machtig interieur en de optimale verdeling tussen restaurant, terras en grote eventruimte illustreren de veelzijdigheid van Lazy Jack. Je geniet er van gerechten met vlees en vis op de grill, perfect geserveerde cocktails of een ontspannend partijtje petanque, met een prachtig zicht op het dok.

Geur van de grill

Het culinaire concept is een samenwerking tussen cateraar Silverspoon voor de lunch en topslager De Laet & Van Haver voor het diner. Op de menukaart vind je onder andere Toast Steak Tartaar, risotto en kruidensalade met gegrilde gamba’s als lunch. Voor het diner kan je kiezen voor pakweg de Butcher’s Burger, Côte à l’os, ceviche van botervis of gegrilde kreeft. Wie dan nog honger – of goesting – heeft, kan kiezen voor de Eton Mess, een dessert met meringue, rode vruchten, mousse van vanille en cassis of de Chocoholic, met een crème van chocolade, brownie chunks en een crumble van chocolade. Bij je bestelling, krijg je een foodbuzzer. Wanneer je gerecht klaar is, trilt de buzzer en kan je jouw vlees of vis ophalen aan de grill corner. Elke private grillcorner is voorzien van een design Ofyr, een kegelvormige vuurschaal dat fungeert als kookoppervlak. En zo kan je tijdens de zomermaanden gezellig outdoor koken en grillen! Je kiest een gezellig tafeltje uit – binnen of op het terras – en je gaat voor verse gegrilde vis of een stukje vlees van op de barbecue.

www.lazy-jack.be