Het organisatieteam van de 3de editie 2017 van de beurs Horeca Show in Luik bedankt uitdrukkelijk de 9.810 bezoekers, evenals de 96 exposanten voor hun bijdrage tot het succes van het salon. Het enthousiasme dat tijdens de diverse wedstrijden gegenereerd werd en ook het succes van de randactiviteiten toont duidelijk aan dat er voor dit type van beurs een plaats is.

De Horeca Show Luik wordt georganiseerd door de VZW ‘Les Associations Réunies’, die reeds bijna 15 jaar beurzen in diverse domeinen organiseert met de bedoeling om de vakbekwaamheid en kunde van de exposanten in de schijnwerpers te plaatsen. De organisatoren maken er een punt van eer van om alle organismen in de sector (federaties, groeperingen, instellingen…) bij de beurzen te betrekken.

Voor de Horeca Show, die van 23 tot 25 september in de hallen van de Foires de Liège gehouden werd, wilde men een kans bieden aan alle leveranciers met als hoofdactiviteit de verdeling en transformatie van agroalimentaire producten: beenhouwerijen, bakkerijen, brouwerijen, fabrikanten van kant-en-klare gerechten, drankenproducenten…

De overgrote meerderheid van de spelers in de horeca houdt zich immers met voeding bezig. Het was dan ook de bedoeling om van deze dynamiek gebruik te maken om het leveranciersveld open te trekken naar alle professionals die levensmiddelen van diverse types toeleveren.

Horeca Show wil een referentie worden waar alle professionals met de trends, niet enkel op vlak van uitrusting en smaak, maar ook qua dienstverlening kunnen kennismaken.

De volgende uitgave van de beurs is voorzien op 3, 4 en 5 juni 2018. De beurs wordt een goede twee maanden vervroegd om beter te kunnen inspelen op de verwachtingen van de sector, en ook om niet te dicht in de buurt te komen van gelijkaardige organisaties. Het is de bedoeling van de organisatoren om de beurs groter te maken, zowel wat de oppervlakte en aantal exposanten betreft, als op vlak van de kwaliteit. Hier zal bijzondere aandacht geschonken worden aan partnerships.

www.horecashow.be