De eerste voorbereidingen op de beursvloer zijn al gestart om je straks op een onvergetelijke editie van BROODWAY & MEAT EXPO te kunnen verwelkomen!  Van zondag 26 tot en met woensdag 29 september ontmoet je in Kortrijk Xpo eindelijk weer jouw collega’s, bestaande leveranciers en nieuwe partners. En de topaffiche van wedstrijden en demo’s maakt je bezoek helemaal compleet.

Eindelijk….!  Want hoe lang is het geleden dat je collega’s en leveranciers ontmoette?  Hoe lang sinds je innovaties ontdekte, nieuwe producten proefde en een platform had met het nieuwste voor jouw sector?  Of dat je vakwedstrijden kon bijwonen, creaties van collega’s bewonderen of live demo’s volgen?

Het is inderdaad verlangen naar BROODWAY & MEAT EXPO, die van zondag 26 september tot woensdag 29 september 2021 plaatsvindt in Kortrijk Xpo.  Gelijktijdig is er ook de nieuwe delicatessenbeurs Taste of Tavola met een vrije doorgang voor alle bezoekers.  In totaal betekent dit maar liefst 350 exposanten in 6 beurshallen vol nieuwe inspiratie en verfrissende ideeën.

Tot binnenkort op BROODWAY, MEAT EXPO & TASTE OF TAVOLA, het eerste grote professionele feest voor de sector:

  • 350 exposanten in 6 hallen met een breed aanbod in food en non-food: van grondstoffen tot afgewerkte verkoopsklare producten, verpakking, klein materiaal, machines, koeling, atelier- en winkelinrichting, enz…
  • Vakwedstrijden die het vakmanschap de aandacht geven die ze verdient: de Belgische selectie van de World Chocolate Masters, de finale van Aspirant Baker, de Eurobeef Vakwedstrijden, de Officiële Meesterschapswedstrijd, het Gouden Mes, enz….
  • Verder op de affiche: demo’s voor bakkers, de Dag van het Vlees, enz…
  • De Innovation Awards met een selectie van nieuwigheden van de beurs
  • Een unieke, gezellige sfeer waar het niet alleen leuk zakendoen is, maar ook een fijn weerzien met collega’s én

Ontdek het volledige programma op www.broodway.be en www.meatexpo.be

Uit de bezoekersregistraties en reacties blijkt alvast een groot enthousiasme om elkaar eindelijk weer te kunnen ontmoeten! Ben jij nog niet geregistreerd voor je bezoek? Schrijf dan nu gratis in

Met je bezoekersbadge kan je zowel Broodway, Meat Expo als Taste of Tavola bezoeken.

Praktisch:

Zondag 26 september: 10.00 – 19.00u
Maandag 27 september: 11.00 – 19.00u
Dinsdag 28 september: 11.00 – 19.00u
Woensdag 29 september: 11.00 – 19.00u

Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk

www.broodway.be

www.meatexpo.be