Bent u inkoper, sommelier, wijnhandelaar of restauranthouder, kom dan op woensdag 20 oktober kennismaken met Franse wijnboeren tijdens de 2021 editie van Tastin’ France.

EEN UITZONDERLIJKE LOCATIE

Dit evenement wordt in het hart van het mythische Steigenberger Wiltcher’s Hotel gehouden in Brussel. Hier krijgt u de gelegenheid om in contact te komen met meer dan vijftig Franse wijnhuizen die zich op de Belgische markt willen ontwikkelen en nieuwe zaken willen doen.

Van de regio Hauts-de-France tot de Pays de la Loire en Occitanië, kom en ontdek de diversiteit van Franse wijnen en gedistilleerde dranken, door middel van copieuze proeverijen.

GOURMET PRODUCTEN IN DE SPOTLIGHT

Kom en ontdek verschillende gastronomische producten van Franse bodem: foie gras, eendenterrines, zeevruchten, traditionele zandkoekjes en andere streekgerechten!

De proeverijen vinden plaats op 20 oktober 2021 van 13.30 tot 18.00 uur. 

In samenwerking met Business France, Dev’up Centre-Val de Loire, Food’Loire.

Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, aarzel niet om uw inschrijving snel door te geven.

Dit evenement is exclusief voorbehouden aan wijn- en restaurantprofessionals.

Covid-19:

Wij herinneren u eraan dat het masker verplicht is voor de bewegingen tijdens dit evenement. Bij de receptie en op de kamer zal alcoholische gel beschikbaar zijn. Afstandsmaatregelen tussen de deelnemers zullen in acht worden genomen.

Voor meer informatie: daphne.flament@cfci.be