Maak kennis met professionals uit de Belgische en buitenlandse foodbranche

APAQ-W stelt Waalse streekproducten voor aan professionals uit de Belgische en buitenlandse voedingsindustrie op Tavola, een absoluut topevent in Kortrijk. Tavola is een vakbeurs als geen andere. Sinds 1982 onderscheidt deze beurs zich door haar specialisatie in de niche van de premium food & drinks. Tavola betekent telkens opnieuw een topevenement voor de foodcommunity aangezien ze één van de mooiste, meest kwalitatieve foodbeurzen van Europa is. Treed binnen in deze wereld van de fijne en verse delicatessen, voorgesteld door de Waalse producenten onder toezicht van APAQ-W.

Het talent van Waalse landbouwers, tuinbouwers en verwerkende bedrijven

APAQ-W ondersteunt de land- en tuinbouw als sterke marktleiders en helpt het positieve imago van de Waalse landbouw uitbouwen bij zowel consumenten als gebruikers. Kom kennismaken met de rijkdom van de Waalse terroir, de knowhow van de producenten en de beloftes van APAQ-W. Laat je onderdompelen op de vakbeurs van de fijne en verse voeding en vraag advies bij de producenten. Proef de heerlijke Waalse landbouwproducten. APAQ-W en de bedrijven die deelnemen aan Tavola staan achter drie kernwaarden: de consumptie van lokale producten in het teken van duurzame ontwikkeling, nabijheid en korte ketens als teken van vertrouwen en tevredenheid van de consumenten, winstgevendheid en gelijkheid voor de Waalse producenten.

Kom naar Tavola in Kortrijk Xpo van 11 tot 13 maart. Bezoek de stand van APAQ-W (nummer 4112, hal 4) en ontdek er de rijkdom van de Waalse terroir. Proef onze siropen, escargots, biologische melkproducten, kaas van Herve, verse kazen en biologische koekazen. Proef er de Belgische Wit-Blauw, de bio Limousin, ravioli en foie gras, eendenborst, hoeve-, openlucht- en biovarkens. Er is voor elk wat wils om te proeven: verschillende soorten mosterd, pickles, gekonfijte producten, confituren en aperitief. Rond af met een smakelijke biologische appelsap of een heerlijk biertje of wijntje.

Noteer alvast in je agenda volgende data: van 11 tot 13 maart in Kortrijk Xpo, Stand APAQ-W (4112, hal 4).

www.tavola-xpo.be

www.apaqw.be