Arom@home is een hydrocultuurrek dat restaurants microscheuten en aromaten van hoge voedings- en smaakkwaliteit biedt, die lokaal en ecologisch geproduceerd zijn. Ontmoet ons op Horecatel van 8 tot 11 maart op stand 6e30, wij laten u graag proeven van onze producten!

U profiteert van een speciale “Horecatel” aanbieding: ontvang de 1e maand gratis het zaad door binnen 3 maanden na de beurs klant te worden met de vermelding “Horecatel”.

Met het microscheutenrek kunt u de microscheuten en aromaten die u nodig hebt binnen handbereik kweken, waarmee er een einde komt aan weggegooide plastic bakjes en bedorven verwelkte planten. Door thuis te kweken, hebt u een betere controle over het product, kiest u de grootte van de gewenste scheut voordat u hem afsnijdt om hem meteen in uw gerechten en bereidingen te gebruiken.

Zoals Olivier Devriendt van Rizom benadrukt: “Met het rek hebben we onze eigen kweek van aromaten en scheuten binnen handbereik “.

Restauranthouders worden vandaag immers geconfronteerd met verschillende uitdagingen: een terugkeer naar lokale en kwaliteitsproducten, die een beperkte tijd buiten de keuken blijven, de wens om meer met hun klanten te delen dan alleen maar een gerecht: een ervaring, een concept.

Het is overigens geen toeval dat de Michelin-gids in 2020 de eerste “selectie” voor Duurzame Gastronomie heeft gemaakt. “Geconfronteerd met steeds veranderende uitdagingen, van de productiemethoden en de inkoop tot het afvalbeheer, streven de chef-koks naar verbetering van hun praktijken”, legt de internationale directeur van de MICHELIN-gidsen uit. Met hetzelfde doel voor ogen heeft Arom@home 2 jaar geleden, na 4 jaar R&D in het Laboratoire d’Agro-Bio Tech Gembloux, het hydrocultuurrek ontwikkeld: hydrocultuur verbruikt tot 80% minder water dan kweken in de open lucht (ongelooflijk maar waar!), het rek is een 100% Belgisch product, vanaf het ontwerp tot de levering, bedacht in de logica van de functionele economie, maakt geen gebruik van plastic bakjes en vermindert de verspilling van scheuten omdat zij tot het einde toe vers blijven. En hoe kunt u een betere controle over de productie- en leveringscyclus hebben wanneer u thuis kweekt?

Het microscheutenrek biedt de voordelen van thuis kweken, zonder dat het de tijd kost van het onderhoud van een moestuin.

Het is design en esthetisch om zowel in de zaal als in de keuken te worden geplaatst: in de keuken omwille van de logistieke eenvoud, in de zaal om de samenstelling van het gerecht met uw klanten te delen.

Aarzel dus niet langer en profiteer van de speciale “Horecatel”-aanbieding: met de vermelding “Horecatel” ontvangt u de 1e maand gratis het zaad voor microscheuten voor elke verbintenis binnen 3 maanden na Horecatel.

www.aromathome.com