Van maandag 7 t/m woensdag 9 oktober vinden de horeca vakbeurzen BBB Maastricht & Folie Culinaire plaats in MECC Maastricht (dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur).

65 jaar

“We zijn de oudste horecabeurs in Nederland, maar blijven innoveren. Dat is het geheim van BBB Maastricht. Deze editie vieren wij ons 65-jarig jubileum en laten we zien waarom wij het horeca hart van horecaprofessionals nog steeds sneller laten kloppen”, klinkt het bij BBB Maastricht.

Intro Folie à Deux – non-food trendsetters

“We introduceren Folie à Deux, een beursonderdeel, dat ontwikkelingen op non-food gebied presenteert. Uitvindingen die binnen nu en tien jaar een belangrijke rol zullen spelen in de horecabranche worden belicht. Daarbij gaat het om de allernieuwste toepassingen op het gebied van inrichting, verduurzaming, food waste, technische innovatie en creativiteit.”

Wijnexperts Lars Daniëls en Birthe van Meegeren op BBB Maastricht

De komst van Lars Daniëls en Birthe van Meegeren naar Folie Culinaire in MECC Maastricht, betekent kennisoverdracht van wijnen en bijzondere smaken op hét hoogste niveau. Folie Culinaire is het exclusieve onderdeel binnen horecabeurs BBB Maastricht voor het hogere gastronomische segment. Magister Vini Lars Daniëls is gastheer in de Wine Tasting Area. Birthe van Meegeren is één van de drie officiële Bordeaux opleiders in Nederland en Wijnvrouw van het jaar 2019. Zij verzorgt de wijnen in het Gault&Millau Theater, waar afwisselend een drie-gangen lunch geserveerd wordt, bereid door Limburgse sterrenchefs waaronder Robin van de Bunt van restaurant De Leuf.

More Horeca Success

BBB Maastricht gaat voor ‘More Horeca Success’ voor horecaondernemingen– en toeleveranciers en zet zich in om het succes van horecaondernemers te vergroten. BBB biedt een platform waar vakgenoten elkaar ontmoeten, van elkaar kunnen leren en zaken kunnen doen. Folie Culinaire is het exclusieve onderdeel van de horecavakbeurs.