Authentic Fruits is een gloednieuw Belgisch merk dat opgericht is door specialisten in superfoods.

Door zich aan innovatie in de voedingssector te wijden, wilde deze groep vrienden een oplossing bieden voor mensen die zich zorgen maken om hun gezondheid en onze planeet, maar die het te druk hebben om de aanbevelingen voor de dagelijkse consumptie van fruit op te volgen.  Authentic Fruits is duurzaam, zowel stroomopwaarts als stroomafwaarts, en zorgt voor meer autonomie in het leven van de landbouwers, terwijl het een revolutie teweegbrengt in gezonde voeding voor gehaaste mensen die zich bewust zijn van de noodzaak van een evenwichtige voeding.

Het bio-gecertificeerde fruit wordt geplukt door hun lokale partnerlandbouwers in het Amazonewoud, die ze steunen door hun een percentage te geven van de winst voor elke verkochte eenheid.

Hun 3 smakelijke creaties zijn het resultaat van dit tropische recept en brengen ons naar het hart van het regenwoud. Authentic Fruits presenteert: de eerste kant-en-klare Açaí-kom (geen koeling nodig!), de plakjes gevriesdroogde bananen (vers en knapperig) en Açaí-olie (een heerlijke bron van omega 3).

Al hun producten zijn biologisch, veganistisch, glutenvrij en zonder toegevoegde suikers of oliën.

www.authenticfruits.com