De Bocuse d’Or is meer dan een gewoon culinair evenement, het is dé belangrijkste gastronomische wedstrijd. Op 24 en 25 januari 2017 zal deze gerenommeerde show 24 van de meest belovende jonge internationale chefs bij elkaar brengen in Lyon.

Hoewel ze geselecteerd zijn na 60 nationale rondes van over de hele wereld en 3 continentale selectie-events in Latijns Amerika, Azië en Europa, zullen de kandidaten opnieuw alles uit de kast moeten halen tijdens een 3u35 durende wedstrijd waarin ze een vleesgerecht, geserveerd op een bord, en een visgerecht, geserveerd op een plaat, zullen moeten klaarmaken.

Zoals oprichter Paul Bocuse het zo mooi formuleert: “Goed koken is niet mogelijk zonder goede producten.” Bocuse d’Or is op zoek naar de beste producten en partners om ingrediënten te leveren voor het vlees-en visgerecht. Voor de leveranciers is dit dé uitgelezen kans om hun kwaliteitsvolle producten te promoten, hun imago te associëren met de belangrijkste gastronomische wedstrijd en te genieten van grootschalige media-aandacht. Geïnteresseerde leveranciers dienen een technische fiche in te vullen en op te sturen voor 29 februari 2016. Het Bocuse d’Or International Organizing Committee zal de inzendingen bekijken. Dit Committee behoudt zich het recht om stalen te vragen van de producten.

www.bocusedor.be | www.bocusedor.com