Ingrediënten

  • Bruine bonen (HAK)
  • Harissa (El’Fez)
  • Gedroogd spek
  • Papaja in blokjes
  • Gember
  • Kurkuma
  • Mozzarellafingers (Aviko)

Bereiding

Leg een deel bonen in de oven op 200’°C en laat ze poffen. Stoof bonen met een klein gesneden ui, look, gember en geraspte kurkuma en de harissa. Meng op het laatste de papaja er onder. Frituur de fingers en dresseer het gerecht in een bowl. Werk af met spek en gepofte bonen.

Drankentip

GINGERGUEUZE (6%)

GingerGueuze koppelt het zurige karakter van een lambiek met de verfrissende smaken en aroma’s van gember. Een complex maar evenwichtig bier met een droog en verfrissend einde. Dit bier wordt gemaakt met een diep respect voor de geschiedenis en de karakteristieken van de traditionele oude geuze. GingerGueuze treedt in de bekroonde sporen van zijn voorgangers, de Spontanbasil & BlossomGueuze. Het ideale aperitief, ook perfect voor food pairing.