De champagnecuvée HOXXOH, een naam die in de twee richtingen en zelfs ondersteboven kan worden gelezen, is een creatie van Grégoire Popineau in samenwerking met Raphaël Lamiraux, een wijnbouwer uit de Marnevallei.

Deze fles is uniek om drie redenen. De eerste is de verwerking van bladgoud (voor de cuvée Gold Blanc de Blancs) en van een robijn (voor de Ruby Rosé) in het champagne-etiket.

De tweede is de toevoeging aan elke fles van een druppel van een van de 3000 flessen Heidsieck Monopole 1907-champagne die in 1998 in de Oostzee werden geborgen uit het wrak van de Zweedse schoener Jönköping, die aan het begin van de vorige eeuw door een Duitse onderzeeër tot zinken werd gebracht.

De derde en niet geringste reden, ten slotte, is dat de flessen volledig verlicht zijn dankzij een klein elektrisch kastje, Bubble-Light™, dat in de bodem van de fles is gelijmd, bestand is tegen water en ijs en meer dan zes uur lang het ritme van muziek volgt. Perfect voor oudejaarsavond… Beide wijnen zijn geprijsd op € 300. En zijn blijkbaar een succes.