nu nóg beter

Verbeterde receptuur voor meer sausopbrengst in minder tijd!

Fluweelzachte soepen, mooi gebonden sauzen … als chef streeft u altijd naar perfectie. U blijft zichzelf uitdagen om het nog beter te doen. Dat betekent niet alleen nieuwe gerechten bedenken, maar ook bestaande recepten verfijnen. En daarvoor gebruikt u enkel de perfecte room, een ingrediënt dat al eens instabiel en lastig kan zijn om mee te werken.

Om chefs zoals u te helpen het beste uit zichzelf en hun teams te halen, blijven we bij Debic de lat hoger leggen voor nog meer kwaliteit. Daarom namen we het recept van Debic Culinaire Original onder handen, al jaar en dag de favoriete kookroom van professionele chefs. Want hoewel onze room al de nr. 1 kookroom op de markt was, vonden we dat het nóg beter kon. Het resultaat: dezelfde kwaliteit, maar nu met nog meer voordelen:

  • Romiger mondgevoel
  • Betere binding
  • Snellere kooktijd
  • 10% meer sausrendement*

We optimaliseerden de bindkracht van onze receptuur waardoor de vernieuwde Debic Culinaire Original sneller inkookt en dus meer sausopbrengst heeft. Dit maakt hem makkelijk in gebruik, vol van smaak en perfect stabiel onder alle omstandigheden. Goed voor professionele kwaliteit en een gegarandeerd eindresultaat.

(Her)ontdek de vernieuwde Debic Culinaire Original nu op www.debic.com.

*Getest in een wittewijnsaus in het bijzijn van een gerechtsdeurwaarder. Verbeterde receptuur getest versus vorige receptuur van Debic Culinaire Original.