Ingrédients
8 tranches de bresaola8 cs de ricotta
8 tranches d’aubergine
1 gousse de vanille de Madagascar
8 tomates-cerises
50 g de roquette
Huile d’olive extra vierge
Sel
Poivre
Préparation
Incorporez la moelle de vanille à la ricotta. Assaisonnez. Déposez sur chaque tranche de bresaola une cs de ricotta et enroulez. Dressez sur l’assiette et arrosez d’un filet d’huile d’olive.Suggestion de vin
DOMAINE MAS DE LA TOUR – ROUGEDit domein van 60 hectaren was een van de eerste om met een irrigatiesysteem uit te pakken. De druiven van deze rode wijn (Merlot, Grenache, Syrah en Cargignan) ondergaan een klassiek proces van vinificatie waarbij de temperatuur steeds rond de 28°C gehouden worden. Het sap wordt tijdens dit proces regelmatig verlucht en opnieuw met de bovenlaag vermengd om zo het typische rijpe karakter van het fruit nog te versterken en een bijkomende soepelheid mee te geven.