ISM, ‘s werelds grootste vakbeurs voor zoetwaren en snacks, doet zijn intrede op het Aziatische continent. De eerste editie van ISM Japan vindt plaats van 13 tot 15 april 2022 in Tokio.

Enkele van de belangrijkste factoren die ISM ertoe hebben aangezet de Japanse markt te betreden, zijn een verwachte jaarlijkse groei van 6,2% van de zoetwarenmarkt in Azië-Pacific tussen 2020 en 2025 en het feit dat Japan de op vijf na grootste zoetwarenmarkt ter wereld is.

Met naar verwachting meer dan 1.000 exposanten, 200 merken en 80.000 professionele bezoekers van Azië zal de beurs dienen als een informatie-, communicatie- en netwerkpool voor de sector in de regio.

ISM Japan brengt zes gevestigde voedsel- en drankbeurzen samen: Wine & Gourmet Japan, FABEX, Dessert Sweets & Bakery Festival, Food & Drink OEM Matching Expo, Noodle Industry Fair en Premium Food Show.

ISM dekt volledige industriële waardeketen: fabrikanten, producenten, groothandelaars, distributeurs, importeurs, exporteurs, makelaars en leveranciers zullen vertegenwoordigd zijn in diverse sectoren zoals zoetwaren, snacks, specialiteiten en grondstoffen.

ISM Japan is de eerste vakbeurs in zijn soort in Azië en is gemodelleerd naar ISM Keulen, dat de “referentie” voor de wereld is.

Georganiseerd door Koelnmesse, brengt het elk jaar alle belangrijke internationale spelers in de handel en de industrie samen en verwelkomt het meer dan 1.600 exposanten uit 76 landen en 38.000 bezoekers.

Zijn intrede op de Aziatische markt draagt ertoe bij dat Koelnmesse een belangrijke speler wordt in de wereldwijde zoetwaren- en snackindustrie, alsook in de levensmiddelen- en drankenindustrie.

De openingseditie van ISM Japan zal daarom plaatsvinden van 13 tot 15 april 2022 in Tokio en de 51e editie van ISM Keulen zal plaatsvinden van 30 januari tot 2 februari 2022.

Voor meer informatie:
www.ismjapan.com
www.ism-cologne.com

Tekst: EP