Ingrediënten

voor 4 broodjes

  • 4 Délifrance Feel Good spelt- en zadenbollen
  • 200 g noordzeekrab
  • 160 g mango
  • 120 g rode ui
  • blaadjes Romeinse sla
  • 1/2 passievrucht
  • 60 g kwark
  • Het sap van 4 citroenen
  • 8 eetlepels olijfolie
  • 8 takjes gehakte dille
  • Zout
  • Peper

 

Bereiding

Het brood 5-8 min. laten bakken op 200°C.
De noordzeekrab pellen en op smaak brengen met zout, peper, citroensap, dille, olijfolie en een lepel kwark. De rauwe mango in dunne plakjes en de rode ui in partjes snijden.

Dresseren

Het spelt- en zadenbolbroodje doormidden snijden. De gekruide noordzeekrab op het broodje leggen, daarna de plakjes mango en de uisnippers ertussen leggen.

Enkele blaadjes Romeinse sla en passievruchtpitten toevoegen (8 pitten/broodje).

Tip van de chef

U kunt de mango vervangen door ananas
en de Romeinse sla door witlof.