Pasta della Mamma & Garden Gourmet® nodigen u uit om hun nieuw recept te ontdekken: de heerlijke cannelloni veggie made with Garden Gourmet®.

Een recept dat vegetariërs, flexitariërs en carnivoren eensgezind maakt over een en hetzelfde argument: de smaak!

Veggie? Meer dan zomaar een trend!

Om te voldoen aan de toenemende vraag naar een evenwichtigere voeding bij de consument en de voortdurende ontwikkeling van haar vegetarische productgamma nodigt Pasta della Mamma u uit om de cannelloni veggie Pasta della Mamma Made With Garden Gourmet® te ontdekken.

 “Sinds enige tijd gaat het de vegetarische producten voor de wind bij de consumenten. Of het nu is om gezondheidsredenen, om ecologische redenen of voor het welzijn van de dieren, de vegetarische producten worden gewaardeerd en we willen de beste vegetarisch bereide pasta’s aanbieden.” benadrukt Valéry Marlet, commercieel directeur Pasta della Mamma.

Beide merken delen dezelfde waarden voor wat betreft ecologie, keuze van hun grondstoffen, en ze geloven in de impact die onze voeding kan hebben op de gezondheid en het milieu.

Een gezondere levensstijl, dierlijke of ecologische bewustmaking, veggie is geen mode-effect, het is een echt marktsegment. Veggie-oplossingen aanbieden aan uw klanten is de manier om aan te geven dat u mee bent met uw tijd, maar ook om uw imago op te waarderen.

Een verrassend en heerlijk recept

Pasta della Mamma is gekend voor haar aanbod van gezonde en lekkere producten en stelt u nu een nieuw veggierecept voor: een heerlijke variatie op cannelloni gevuld met vegetarisch gehakt Garden Gourmet®. Het plantaardig gehakt Garden Gourmet® op basis van plantaardige eiwitten weet u te verrassen met zijn smaak en textuur.

Op zoek naar een eenvoudig en rijk recept? Deze heerlijke veggie cannelloni zijn buitengewoon zacht en romig. Het gehakt Garden Gourmet® op basis van plantaardige eiwitten en verse en natuurlijke producten moet niet onderdoen op gebied van smaak.

  • Product zonder additieven, zonder kleurstoffen, geen GGO
  • Diepgevroren product IQF
  • Houdbaarheidsdatum: minstens 6 maanden