N.a.v. de heropening van de Horeca biedt Pasta della Mamma u gratis stalenpakket aan met 20 stuks van onze nieuwe Cannelloni Veggie Made With Garden Gourmet®. U ontvangt hierbij ook een heerlijke tomaten basissaus Napolitana én een receptenwijzer.

Het samenspel van deze cannelloni en de heerlijke tomatensaus brengen zowel de vegetariërs, de flexitariërs en de vleesadepten samen door de belangrijkste eigenschap: de smaak!

EEN SIMPEL MAAR OVERHEERLIJK RECEPT!

Deze heerlijke veggie cannelloni is heel romig en zacht van smaak. Door de basis van plantaardige eiwitten, verse producten van natuurlijke oorsprong en het vegetarisch gehakt van Garden Gourmet® maakt dit product geen compromis als het op smaak aankomt.

  • Product zonder toevoeging van smaak- en kleurstoffen en GMO’s
  • Diepgevroren product volgens IQF-principe
  • Minimale houdbaarheid van 6 maand

VEGGIE? MEER DAN ALLEEN MAAR EEN MODETREND !! 

Om aan de groeiende vraag naar  gezonde en evenwichtige voeding te voldoen  en om de verdere ontwikkeling van het gamma vegetarische producten te bewerkstelligen, stelt Pasta della Mamma u met veel plezier de Cannelloni Veggie Made With Garden Gourmet® voor.

« Sinds geruime tijd hebben de vegetarische producten de wind in de zeilen. Of het nu omwille van de gezondheid is of om ecologische redenen of om het welzijn van de dieren, de vegetarische producten zijn populair en wij willen u het beste aanbieden in ons gamma bereide vegetarische producten.

Samen met Garden Gourmet delen wij de zelfde visie. We zijn ervan overtuigd dat ecologisch werken en het correct bepalen van de basisproducten een grote invloed hebben op onze voeding, onze gezondheid en onze omgeving.”

Voor een  gezonde levensstijl, of om het dierlijke of ecologisch welzijn, de “veggie” is geen modeverschijnsel maar een segment met een echt marktaandeel.

Door vegetarische maaltijden aan te bieden toont u aan uw klanten dat u perfect op de hoogte bent van wat de markt vraagt en op deze manier versterkt u ook  uw imago.