Ingrediënten

  • Melkchocolade (Côte d’Or)
  • Brésilienne
  • Vanillesaus
  • Chocoladevormpjes
  • Cheesecake (Philadelphia)
  • Braambessen

Bereiding

Een mousse maken van de chocolade en laten opstijven.
De cheesecake mengen met gehakte braambessen en hiermee de chocolade vormpjes vullen. De mousse op een bord spuiten en hierop de gevulde vormpjes plaatsen. Afwerken met nootjes en vanillesaus.

Wijntip

PORTO QUINTA DA CORTE

Portowijn Tawny 10 jaar, 20% alcoholvolume gemaakt met een mix van oude wijnstokken (Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Amarela). Een porto met een rijke amberkleur met blonde mahoniehouten hoogtepunten. De smaak verraadt een prachtig aromatisch palet met onder meer hints van amandelen, walnoten, vijgen, gedroogde vruchten, krenten en gekonfijte sinaasappel. Een prachtige belegeider bij kreeft in saus, langoustine risotto, saffraanvis of met verse geitenkaas of een comté.