Wafels in alle vormen en maten zijn heerlijk winters comfortfood. En het Belgische merk Fritel heeft hét wafelijzer en de bakplaten om je het hele seizoen zoet of zout te houden. Zij hebben het enige wafelijzer met tal van uitbreidingsmogelijkheden. Met in totaal 14 verschillende bakplaten kan je naar hartenlust variëren. En zelfs je gasten tijdens het kerstdiner omver blazen. Wat dacht je van Brusselse wafels of gevulde hartige en zoete wafels? Of probeer een van Fritels recepten zoals de pizzawafel of wafel met kaas en kruiden.

Unieke uitbreidingsmogelijkheden

Fritels wafelijzer CW 2438 is een must voor alle wafelliefhebbers. Het is namelijk het enige wafelijzer met zoveel uitbreidingsmogelijkheden. Keuze heb je uit 14 verschillende bakplaten waarmee je het toestel zelfs kan omvormen tot grill of teppanyaki! Stuk voor stuk in massief gegoten aluminium met non stick coating. Zo kan je eindeloos variëren en imponeren met unieke receptjes.

Dol op madeleines? Waarom ze niet zelf maken met de speciale bakplaat? Je kan zelfs gaan voor een hartige madeleine om je gasten helemaal omver te blazen. Of maak wafels in verschillende vormen. Van Franse gaufrettes over Brusselse en Luikse wafels tot traditionele en Belgische wafels. De CW 2458 is zelfs het enige wafelijzer waarmee je twee echte Brusselse of Luikse wafels tegelijkertijd kan bakken. Of ga voor hartvormige wafels. Tuk op knapperig? Kies dan voor de plaat om galetjes te maken. Mag het nog wat specialer? Dan kan je kiezen voor gevulde wafels. Zoet en gevuld met fruit of hartig met bijvoorbeeld kruidenkaas en gerookte zalm. De opties zijn eindeloos.

Meer dan een wafelijzer

En dat de CW 2438 meer is dan een wafelijzer, bewijst Fritel onder meer met de diverse bakplaten voor pannenkoeken. Van gewone pannenkoeken tot poffertjes. Ook ijshoorntjes behoren tot de mogelijkheden. Niet zo zot van zoet? Dan tover je het toestel om tot teppanyaki, croque-monsieurmachine of grill. Inspiratie nodig? Fritel heeft de recepten om je op weg te helpen.

secure.fritel.com