Beschrijving van het bedrijf

EXCELLIS in Evere is een nieuw platform van 2000 m² voor de wereld van de gastronomie dat zich richt tot horeca-professionals. Alleen “Café Excellis ” staat open voor het publiek (ontbijt en lunch) en doet dienst als uithangbord voor het project.

www.excellis.be

Gezocht profiel

Wij zoeken een dynamische, gemotiveerde, ernstige medewerker (m/v) met een goed voorkomen voor de functie van polyvalent medewerker in het café.
Horeca-ervaring is geen must maar vormt wel een belangrijke troef.
De medewerker moet met de glimlach klaarstaan voor de klant. Belangstelling voor de wereld van de gastronomie is wenselijk. Tweetaligheid vormt een pluspunt.

Beschrijving

De werknemer voert verschillende functies uit, zoals bereidingen in de keuken, de bediening aan de toonbank, afwassen, bediening in het café of het bemannen van de kassa. U krijgt de kans om kwalitatieve gerechten voor te schotelen aan de klanten en te werken met een productassortiment met onder meer broodjes, salades, smoothies en andere bereidingen.

“Café Excellis” is 5 dagen per week geopend van 7u tot 15u. De opening is voorzien in de loop van de maand augustus.

Wij bieden

Een loon volgens de barema’s die van kracht zijn in de horeca.
Een COD voor een gevarieerde functie zonder onderbroken shifts binnen een jong team op een open, dynamische en motiverende werkplek.

Gelieve uw CV en motivatiebrief door te sturen naar info@horecamagazine.be