Behalve voor de proeverij Riesling, Pinot & Co., die plaatsvindt van 13.30 tot 18.00 uur, kunt u in de voormiddag, van 10.30 tot 12.00 uur, deelnemen aan een boeiende en leerrijke masterclass gevolgd door een lunch.

Thema en gastspreker van de masterclass:
Lars Daniëls MV

PINOT PRAAT DUITS
Een blik op de statistieken van de Duitse wijnbouw en het is duidelijk dat de zogenaamde Burgundersoorten na Riesling de belangrijkste druivenrassen voor kwaliteitswijn zijn geworden. En dan gaat het niet alleen om Spätburgunder, Weißburgunder en Grauburgunder, maar inmiddels ook een beetje om Frühburgunder en Chardonnay. Hun succes in Duitsland is logisch; hun bakermat is nabij, de wijnbouwkundige omstandigheden zijn perfect, en het land heeft al een grote traditie met de Pinots. Deze presentatie en proeverij wil de hoge kwaliteit en grote authenticiteit van Duitse Burgunders duidelijk maken.

Riesling, Pinot & Co. is een afspiegeling van de heersende trends in het Duitse wijnlandschap en is uitgegroeid tot een waar begrip wereldwijd en is uitsluitend toegankelijk voor wijnprofessionals.

Klik hier om in te schrijven