Op 26 maart 2018 hebben de bezoekers van de Modern Hospitality Show, georganiseerd door Venuez, voor de eerste keer de allernieuwste dranken van het gamma van Red Bull kunnen proeven, op de stand van Jet Import. Zo brengt Red Bull vier nieuwe niet-alcoholische dranken op de markt onder de drankenreeks ORGANICS. Het gaat dan niet om energiedranken, maar de ORGANICS zijn net zo goed verfrissend, en zijn gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten, en water uit de Zwitserse en Oostenrijkse Alpen.

Een heel nieuw segment

Met ORGANICS by Red Bull, brengt Red Bull een heel nieuw productsegment op de markt, naast het bestaande segment van energiedranken. Deze keer gaat het eerder om niet-alcoholische, biologische en licht bruisende dranken. Ze zijn gekenmerkt door hun typische smaak, ten gevolge van de 100% natuurlijke ingrediënten. Met deze drankenreeks ORGANICS by Red Bull, luistert Red Bull naar de consument, die kwalitatieve biologische producten steeds belangrijker vindt, en die het merk Red Bull waardeert. Zo bieden ze de consument variatie, ter aanvulling van het bestaande aanbod aan energiedranken van Red Bull. De ORGANICS by Red Bull zijn niet-alcoholische en biologische dranken van superieure kwaliteit. Bovendien zijn ze volledig veganistisch, en vrij van gluten, tarwe en melkproducten. Bijgevolg zijn ze geschikt voor iedereen die op zoek is naar een verfrissende dorstlesser!

De vier versies zijn ook voorzien van het bio-label omdat ze voldoen aan de Europese vereisten voor biologische producten. Ze bevatten immers geen kunstmatige aroma’s of kleurstoffen, geen bewaarmiddelen of additieven zoals fosforzuur.

De nieuwe verfrissende smaken: ORGANICS Bitter Lemon, ORGANICS Ginger Ale, ORGANICS Tonic Water, en ORGANICS Simply Cola, met elk een unieke smaak.

 

www.organicsbyredbull.com