Sigep, de internationale beurs voor ambachtelijk ijs, gebak, brood en koffie, vindt weer fysiek plaats van 22 tot 26 januari 2022 in het tentoonstellingscentrum van Rimini (Italië) met een vernieuwd formaat en verrijkt met de netwerktools van het digitale platform.

Het is al meer dan 40 jaar het referentiepunt voor innovaties in de hele sector en biedt een compleet overzicht van alle innovaties op de markt: grondstoffen en ingrediënten, machines en apparatuur, meubilair, verpakkingen en diensten.

Door 5 afzonderlijke toeleveringsketens met elkaar te verbinden, biedt SIGEP een 360° beeld van de confiseriewereld, waarbij de voorstelling van nieuwe technologieën, trends en formaten wordt gecombineerd met zakelijke en netwerkmogelijkheden.

In 2022 zal SIGEP het hele tentoonstellingscentrum innemen. Meer dan 1.000 merken zullen aanwezig zijn in de 28 hallen, met bedrijven van het kaliber van Carpigiani, Casa Optima Group, Fabbri 1905, Lavazza, Valrhona, Polin Group, Molino Quaglia en vele andere.