We leven momenteel in een bizarre tijd. Maar we zijn hoopvol en kijken vooruit naar de toekomst. Vol enthousiasme gaan we met z’n allen 2021 kleur geven.
Sligro-ISPC staat achter je en ondersteunt jouw zaak met de RESTAURANTACTIE!

 

Wat is de Restaurantactie?

Een spaaractie waarbij onze klanten kunnen sparen voor korting op hun restaurantbezoek en JIJ geniet weer van korting op je aankopen voor je zaak.

Waarom deelnemen?

Wij gaan je helpen om je omzet in 2021 een boost te geven én laten nieuwe klanten kennismaken met jouw zaak.
Deelnemen aan de actie is kosteloos. Je hoeft dus geen commissie te betalen of speciale menu’s te maken.

Hoe werkt het?

1. Van16 september tot en met 25 oktober 2021 kunnen Sligro-ISPC klanten in onze 3 vestigingen (Antwerpen, Gent en Luik) sparen voor restaurantzegels.

 2. Bij iedere € 50,- die men besteedt of bij één van de actieproducten krijgt men een spaarzegel.

3. Een volle spaarkaart (6 zegels) levert de klant in bij een Sligro-ISPC vestiging voor een dinercheque van € 15,-.

4. De dinercheque wordt door de klant ingeleverd bij één van de deelnemende restaurants tussen16 september 2021 en 28 februari 2022. Dit kan dus ook in jouw zaak zijn!

Hier zit geen mini- of maximaal bedrag of aantal dinercheques aan verbonden. Vouchers zijn niet inwisselbaar voor contanten.

5. Als deelnemend restaurant kan je de dinercheques – die jij als betaalmiddel hebt geïnd in jouw restaurant – tot31 maart 2022 inleveren in een Sligro-ISPC vestiging (niet geldig via bezorging).

Deze hebben ook een waarde van € 15,- korting die in mindering wordt gebracht op je factuur.

Wat verwachten we van jou als deelnemend restaurant?

Schrijf je in via de link onderaan.
Na het invullen van het formulier nemen we contact met je op om een overeenkomst te tekenen waarin alle voorwaarden zijn opgenomen. Nadien zal je op een professionele webpagina terug te vinden zijn, waarop je gasten meteen kunnen reserveren. We vragen om een aantal gegevens: informatie over je restaurant en enkele afbeeldingen.

Tijdens de actieperiode stellen we (digitale) promotiematerialen beschikbaar. Hiermee kun je de actie onder de aandacht brengen.

Vanuit Sligro-ISPC voeren wij in deze periode campagne in onze vestigingen en via al onze kanalen. Een win-win situatie voor de klant én voor jou als deelnemend restaurant.

Vragen over de actie?
Neem contact op met: support.restaurantactie@sligro-ispc.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven met nieuws uit de horecasector, gratis toegang krijgen tot tal van beurzen en elke maand gratis de online versie van het magazine ontvangen?
Schrijf je dan hieronder in: