Tao Organic Tea Energizer en biologische BIONINA-limonades werden zopas bekroond werd met een POY Award* en zo mogen ze zich dit jaar ‘Gekozen Product van het Jaar’ noemen.

Tao Organic Tea Energizer is een uitstekend voorbeeld van wat Tao altijd al nastreefde: innoveren voor de ‘nieuwe’ consumenten. Want de moderne verbruiker zoekt naar minder en beter. Minder suiker, minder vet, minder verpakking en vooral meer natuur, lees gezonder en als het kan biologisch.

Van bij het prille begin toen TAO opborrelde – overigens precies 20 jaar geleden – was het zo en is het nog steeds zo.

TAO Organic Tea Energizer is een 100% biologische energiedrank die de voordelen van planten en de kracht van fruit samenbrengt. Energie puur uit de natuur dus: guarana en groene koffiebonen. TAO Organic Tea Energizer

TAO Organic Tea Energizer bevat verder geen geraffineerde suikers maar agavesiroop die een lage glycemische index heeft, wat beter is voor de gezondheid. De drankjes zijn verkrijgbaar in twee smaken: Granaatappel/Citroen en Citroengras/Perzik en zijn verpakt in glazen flesjes van 20cl.

Het gamma van de biologische limonades van BIONINA  pioniert zonder meer met zijn CE organic label die staat voor gewaarborgde biologische landbouw en ingrediënten.

Er zijn momenteel vijf smaken beschikbaar: Miss Lady Pink Grapefruit, Miss Bloody Orange, Uncle Pomegranate & the Cranberries, Mister Lemon & Dr Gingerbeer.

www.myhealthychoice.be

*De POY Award – Product Of the Year – staat voor een grootschalig onderzoek waarbij ruim 10.000 Belgische consumenten wordt gevraagd naar hun ‘Gekozen Product van het Jaar’ en ‘Gekozen Huismerk van het Jaar’. Het onderzoeksbureau Nielsen voerde het onderzoek en treetz zorgde voor real life testing.

Meer > www.poybelgium.com/nl

Wenst u TAO Organic Tea Energizer of Bionina te verkopen in uw horecazaak?  Vraag dan uw degustatiepakket* van Tao Organic Tea Energizer en/of Bionina aan door hier te klikken.

*degustatiepakket Tao Organic Tea Energizer = 1 doos van elke smaak (inhoud doos = 24 flesjes)
*degustatiepakket Bionina = 1 doos van 24 flessen met de 5 verschillende smaken van Bionina.