Inex pakt uit met een Barista gamma voor de professionele markt. Met 2 nieuwe opschuimvarianten speelt het Belgisch familiaal zuivelbedrijf in op de stijgende populariteit van koffiebars en koffiespecialiteiten.

Lactosevrije opschuimmelk

Inex Barista Lactosevrij is gemaakt van weidemelk van eigen bodem. Deze melk is afkomstig van koeien die meer dan 120 dagen per jaar in de weide vertoeven, en dat voor minstens 6 uur per dag.

De opschuimmelk is een op-en-top Belgisch zuivelproduct. Bovendien haalt Inex met deze 100% lactosevrije opschuimmelk het onderste uit de kan, want zo kan iedereen van heerlijk melkschuim op zijn/haar latte creatie genieten.

Laat je inspireren door de receptcreatie van Barista Jo De Bruyne. Hij maakte een heerlijke iced coffee met Inex Barista Lactosevrij en Baileys!

Plantaardig melkschuim

 Inex Barista Haver is de eerste plantaardige drink onder het Inex merk. Deze plantaardige opschuimvariant geeft een Perfect homogeen schuim en een zachte haversmaak.

Benieuwd hoe je Inex Barista Haver kan combineren in een lekkere koffie- of theecreatie? Tips en tricks van Barista Jo De Bruyne:

Ga aan de slag met Inex Barista!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met Inex Barista? We laten je graag ervaren waarom Barista’s enthousiast zijn over deze producten. 

Vraag hier je gratis staal van Inex Barista Lactosevrij (6x1L) en Haver (6x1L) aan en we zorgen dat je deze producten zo snel mogelijk kan uittesten.*

* aanbod enkel geldig voor foodprofessionals met BTW-nr

— Publireportage —