Ynova – Publireportage

 

 

UV-c LUCHTDESINFECTIESYSTEMEN:
VEILIGE, SNELLE EN DOELTREFFENDE DESINFECTIE

Vernietig bacteriën, virussen, schimmels en andere micro-organismen die schadelijk zijn voor de gezondheid zeer snel met ozon.

Ynova: of hoe de combinatie van 3 technologieën het breedst mogelijke scala van potentiële contaminanten in de lucht, zoals virussen en bacteriën, kan vernietigen.

De luchtzuiveringstechnologie kan alle soorten virussen die in de lucht zweven, met inbegrip van het H1N1-griepvirus en coronavirusstammen, inactiveren.

Universiteiten, wetenschappers en organisaties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie hebben dat bewezen. De combinatie van de UV-c-lamp, de houtskoolfilter van de machine en de HEPA-13-filter zorgt op wetenschappelijke wijze voor de desinfectie en zuivering van de lucht in het vertrek waar mensen aanwezig zijn. Dit geldt ook voor openbare gelegenheden zoals de Horeca.

Viruseliminatie:

Het materiaal elimineert 100% van de virussen en voorkomt dat ze opnieuw verschijnen.

Gecertificeerd:

Al het materiaal is gecertificeerd volgens de Europese norm.

Toepassing:

Controleer uw machine op afstand met de geïntegreerde toepassing.

Technologie:

Ontdek de nieuwe technologieën tegen virussen.

“Ozon is het krachtigste ontsmettingsmiddel tegen alle soorten micro-organismen, bacteriën, schimmels en virussen. De WGO erkent dat het desinfecterend vermogen van ozon 99% is.”

“UV-C-straling vernietigt het nucleïnezuur (DNA en RNA) van het virus, voorkomt replicatie en veroorzaakt inactivering ervan. Het is geschikt voor alle soorten virussen, bacteriën en schimmels.”

“Ozon kan 99,999% van de virussen inactiveren. Onder normale omstandigheden van desinfectie met ozon kan het meer bepaald het nieuwe coronavirus inactiveren.”