Op dinsdag 19 maart 2019, tijdens VENUEZ19 in Antwerpen, vindt de zesde editie plaats van het HotelloTOP België Year Event; hét netwerk event voor decision makers uit de hospitality industrie.

‘The digital way of life’. We staan er mee op, en we gaan er mee slapen: Technologie, automatisering, smartphones, iPads en meer. We bestellen onze boodschappen en kleding online en communiceren via Social Media. En we e-mailen vaker dan we telefonisch contact met elkaar opnemen. Maar in de hospitality sector kijken we elkaar nog recht in de ogen, schudden we elkaar de hand en gaat het echt om ‘the human touch’. Het vraagstuk is hoe we technologie in de hospitality sector optimaal kunnen inzetten zonder onze human touch te verliezen?

De inspirerende sprekers Erik-Jan Ginjaar (Managing Director Postillion Hotels Nederland) en Herman Konings (Veranderingspsycholoog & trendwatcher Pocket Marketing / nXt) zullen aan dit thema op geheel eigen wijze invulling aan geven.

HotelloTOP België is een initiatief van HotelloTOP International, Erasmushogeschool Brussel, Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen en Katholieke Hogeschool Vives Brugge. HotelloTOP België is hét netwerk voor decision makers uit de hospitality industrie die graag op de hoogte willen blijven van de trends en ontwikkelingen in de markt. Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid om onderling zaken te doen en wordt het bouwen van nieuwe relaties gestimuleerd. 

HotelloTOP België is een netwerkplatform waar, op een informele manier, kennis gegenereerd en gedeeld kan worden. Wat HotelloTOP zo interessant maakt, is dat de aangesloten alumni allemaal gestudeerd hebben aan een van de hogescholen bachelor hotel management, waardoor er direct een gemeenschappelijke deler is.

Om netwerken mogelijk te maken worden er meerdere evenementen per jaar georganiseerd. Gedurende deze evenementen wordt men geïnspireerd, kennis wordt gedeeld, en netwerken worden uitgebreid.

 

Word lid van HotelloTOP!

✓Internationaal netwerkplatform voor studenten en alumni van Hotel Management Scholen, en hospitality professionals    

✓ Verbreed je kennis door middel van netwerken met gelijkgestemde professionals    

✓ Blijf op de hoogte van hospitality trends, ontwikkelingen, innovaties en uitdagingen    

✓Ontmoet nieuwe mensen in de hospitality branche en kom weer in contact met voormalige collega’s of medestudenten door middel van live events    

✓Lid worden van HotelloTOP is kosteloos.

 

Voor meer informatie en om je aan te melden, ga naar www.hotellotop.be