We kunnen even niet meer op stap gaan om te feesten, maar ook zonder alcohol kan je een geslaagde avond beleven. Voor wie de smaak van echte streekwijnen en een lekkere aperitief niet kan missen, heeft Vintense de perfecte oplossing. De nieuwe drinks van dit Belgische merk tillen het begrip ‘alcoholvrij’ naar een totaal nieuw level: 0% alcohol, maar wel 100% genot. Maak kennis met de nieuwe Vintense Prestige en O°rigin!

Vintense O°rigin

Een dalende alcoholconsumptie is een groeiende wereldwijde trend die zeker door millennials wordt omarmd. Meer energie, een gezond gewicht en géén kater: wie ‘nee’ zegt tegen een glaasje alcohol, zegt ‘ja’ tegen een gezonde levensstijl. Nadat de Belgen in februari massaal alcoholvrij door het leven gingen, moedigt Vintense iedereen aan om die goede gewoonte verder te zetten in deze toch wat ‘gekke’ tijd. Heb je de smaak van een alcoholvrije levensstijl helemaal te pakken? Des te beter, want af en toe alcohol laten vallen heeft heel wat voordelen. Denk maar aan beter slapen, geld uitsparen en een stralendere huid. Wie alcohol schrapt, maar toch graag blijft genieten van de feestelijkheid en smaak van alcoholische dranken, kan in zijn handen wrijven: Vintense heeft zijn gamma uitgebreid met 2 nieuwe lijnen.

De Vintense O°rigin-lijn biedt een assortiment van streekwijnen die je meevoeren door je favoriete wijnstreken van Australië tot Zuid-Afrika. De alcoholvrije plezierwijnen zijn zorgvuldig uitgekozen en zijn heerlijk als aperitief of bij een gezellig diner. Bovendien heeft Vintense aan iedereen gedacht: het assortiment bevat 2 witte, een rode en een roséwijn.

Iets meer feestelijk in gedachten in deze barre tijden? Doe dit dan met de Vintense Prestige, blancs des blancs. Een fles frisse bubbels gemaakt van 100% Chardonnay-druiven perfect voor een guilt-free avond, want ook deze superieure schuimwijn is alcoholvrij.

www.vintense.be