Belgische eventcateraars bundelen krachten

Op zondag 19 november 2017 vond de feestelijke lancering van de Belgian Event Caterer Association (BECAS) plaats in Gent. De oprichting van de vakvereniging is een initiatief van de European Event Caterer Association (EPCAS), die behoefte had aan een Belgische aanspreekpartner. In samenwerking met mede-initiatiefnemer Servicecenter 4Hospitality en een groot aantal Belgische eventcateraars is gedurende ruim een jaar aan de lancering gewerkt.

In aanwezigheid van een 60-tal vakgenoten presenteerden oprichtingsvoorzitter Steven Droogers (Mise en Place) en bestuurslid Stephanie van Oorschot (Servicecenter 4Hospitality) de toekomstplannen van de vakvereniging.

BECAS is opgericht met als doelstellingen het ondersteunen van zijn leden in hoogwaardig en kwalitatief ondernemen, en het bieden van een informeel platform voor het opdoen van inspiratie, het uitwisselen van kennis en het delen van ervaring. Als vakvereniging waarborgt en verbetert BECAS actief de kwaliteit en het imago van de Belgische eventcateringsector. Daarnaast is BECAS een netwerk waarin samenkomen centraal staat. Tijdens de halfjaarlijkse bijeenkomsten staan kennisoverdracht, best practices, trends en actuele onderwerpen centraal.

 office@becas.be

 karin.duysens@servicecenter4h.com