BELGISCHE KAZEN: HET PERFECTE KAASBORD
Cheese! Op 25 juni om 15u zal de Antwerpse meester-affineur Frederic Van Tricht ons met zijn aanwezigheid vereren in Brussel. Deze internationaal erkende “kaasspecialist” zal een conference-degustatie animeren, exclusief voor de lezers van Horeca Magazine. Een uitzonderlijke gelegenheid om de  meest recente tendensen te ontdekken op het gebied van Belgische kazen en al de mogelijkheden die ze bieden aan restaurateurs om nieuwe consumptieopties te ontwikkelen voor hun etablissementen.

[column col=”1/2″]UNIEKE KAZEN, EEN UNIEKE LOCATIE…
In het hart van het Mediapark, in het gloednieuwe Foodlab Excellis, een gebouw van zes verdiepingen volledig gewijd aan gastronomie, kunnen professionelen in deze workshop-degustatie de rijkdom ontdekken van onze nationale kaasproducten, maar ze ook fijngevoelig aan elkaar paren. Een food pairing met de meest geschikte wijnen of bieren, tot volledige voldoening van hun klanten. Om het plezier van deze smakelijke conference te laten voortduren, zullen de deelnemers vervolgens hun indrukken kunnen uitwisselen rond een glas in de ruimte “Cheese Expo”, geanimeerd door de grote referentiemerken ter zake.

INSCHRIJVING:
Het is heel eenvoudig om deel te nemen aan dit exclusieve evenement! Vul het formulier hieronder in. U ontvangt de bevestiging van uw inschrijving alsook de praktische modaliteiten voor uw betaling (30 EUR per persoon) per kerende mail.

BELGISCHE KAZEN: HET PERFECTE KAASBORD

Maandag 25 juni 2018 van 15u00 tot 20u00

Adres:
Kolonel Bourgstraat 105A
1140 BRUSSEL[/column]

[column col=”1/2″][/column]