Bekijk snel deze video en ontdek het recept:

— Publireportage —

Naast voedselkwaliteit en -veiligheid is het comfort van personeel en kookgerei een topprioriteit in de commerciële keuken. Helaas zien velen het belang van een optimale keukeninfrastructuur over het hoofd, begrijpen ze het verkeerd of onderschatten ze het zelfs. In elk geval begint een gezonde commerciële keuken bij afvalwaterbeheer.

Hygiënische afwatering en reinigbaarheid

Besteed je veel tijd en geld aan reiniging, maar twijfel je of die werkelijk volstaan? Laat je dan adviseren. Het perfect hygiënische ontwerp (cfr. EN 1672, EN ISO 14159) van ACO afwateringssystemen vereenvoudigt de reiniging en zorgt dat de afvoerkanalen in amper tien minuten volledig te reinigen zijn – een schril contrast met gewone afvoergoten, die zelfs na twee uur reinigen nog niet helemaal schoon zijn. Wie geen hygiënisch ontworpen afvoer gebruikt, verspilt dus mogelijk tijd en geld aan de reiniging en blijft zitten met een systeem dat minder hygiënisch is dan gedacht.

Vetafscheiding

Elke keuken produceert afvalwater met vetten, olie en voedselresten. Hoe efficiënter de verwerking, hoe succesvoller, winstgevender en hygiënischer je keuken. Een slechte afscheiding veroorzaakt verstopte leidingen, stank, gevaarlijk natte vloeren en hoge schoonmaakkosten. ACO biedt oplossingen voor vetafscheiding die speciaal ontworpen zijn voor commerciële keukens. Het levert ook eenvoudig te bedienen en volledig geautomatiseerde systemen wat tijd, geld en middelen bespaart.

Meer info?

www.aco.be of mail naar Dries Aerts, da@aco.be.