Om zijn sterke groei te ondersteunen is Horeca Magazine op zoek naar nieuwe journalisten.

Horeca Magazine en de zusterpublicatie Cook Magazine maken deel uit van Services Pro, dat met Excellis een uniek professioneel platform in de Belux heeft op het vlak van de horeca en food service.

Horeca Magazine is het leidinggevende, tweetalige professionele B2B magazine voor de Belgische horeca en verschijnt 10 maal per jaar. Het wordt verspreid over heel België, en in bepaalde regio’s van Noord-Frankrijk, het zuiden van Nederland en van het Groothertogdom Luxemburg.

Functieomschrijving

Je krijgt jouw opdrachten van de hoofdredacteur en schrijft op zijn aanwijzingen artikels over onderwerpen die de horeca aanbelangen: keukentechnieken en -toestellen, producten, evoluties in de culinaire wereld… Daartoe doe je eigen research en bevraag je de spelers in de sector: restauranthouders, hoteliers, leveranciers enz. Je zal je informatie ook moeten gaan halen op persconferenties en andere persevenementen.

Profiel

  • Je hebt een studieachtergrond en/of ervaring die je toelaat om de boeiende wereld van de gastronomie met de bijhorende marketing en communicatie snel te doorgronden.
  • Je hebt een sterke interesse voor alles wat er binnen de horecasector gebeurt.
  • Je kan snel werken en resultaatgericht werken.
  • Je bent bijzonder dynamisch met een flinke portie doorzettingsvermogen.
  • Je bent een team player.
  • Je kan omgaan met de moderne communicatiekanalen (social media, e-newsletters, websites, e-magazines…)
  • Je bent bereid om Horeca Magazine te vertegenwoordigen op persconferenties en andere professionele evenementen.
  • Je publiceert geen artikels in andere magazines (zowel print als digitaal), waardoor je een belangenconflict zou kunnen doen ontstaan.
  • Je hebt schriftelijke vaardigheden in het Nederlands of het Frans, en je hebt een goede passieve kennis van de andere landstaal en van het Engels.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Aanbod
Services Pro, met basis in Evere, biedt interessante werkvoorwaarden en een passende verloning voor zowel freelance-medewerkers als personeelsleden in vast dienstverband.

Interesse?
Stuur dan uw CV naar de hoofdredacteur: redactie@horecamagazine.be