Horeca-ondernemers Steve Engels en Johannes Denis stellen de nieuwe Bistronomie Gids #5 voor. ‘Bistronomie’ is een samentrekking van bistro & gastronomie en speelt volledig in op de hedendaagse wens naar ongedwongen culinair plezier. Deze editie bevat maar liefst 130 bistronomische restaurants in België. Reeds in de 4de editie werden ook enkele schitterende adressen in Wallonië toegevoegd en was er een lijst met trendy bistronomiespots in Nederland. Deze wordt aangevuld met een aantal unieke adressen te Parijs. Deze nieuwe editie telt 320 pagina’s culinair plezier en is opgesteld in het Nederlands en het Frans. De gids is te koop via de recent vernieuwde website en in de boekhandel. De teksten werden geschreven door foodies Frank Cops (Be-Gusto), Sven Van Coillie (Belgian Taste Buds) en Gido Van Imschoot (Europees Ambassadeur van de champagne). Zowel Gault&Millau, Michelin en vele internationale lijsten volgen meer en meer het gegeven van topgastronomie in een no-nonsense kader. Naast de gids, is er ook de bistronomiewebsite. Via de zoekmachine kunnen digitale bezoekers volgens hun criteria een bistronomie-restaurant opzoeken, onmiddellijk online de beschikbaarheid raadplegen en reserveren in real time.

HM170_NEWS_Bistronomie_N_WPR_foto1

www.bistronomie.be